Hmm nie wiem czy to mozliwe wiec pytam, zakupilem A6 2,5 TDI 1998r kombi w wersji S6 jest to mozliwe? Auto jest na full wypasie skóry, quattro, tipitronic, wstawki chromowe,klima itp... Ale co do wersji s6 nie jestem pewien, moze byc tak ze ktos sobie doklejil ikonke s6 zmienil zawieszenie na sportowe, wstawil inne lampy, zmienil na 17" alu niskoprofilówki i wcisnal taki kit
Ponadto prosilbym o kilka danych technicznych jakis schematow moze jest jakas ksiazka w PDF-ie o audi oraz dobrych serwisów z czesciami do takiego samochodu.
Niestety kupilem go i okazalo sie ze jest kilka usterek... ;/
samochod za nisko zawieszony imo, bo misa oleju do skrzyni biegow jest peknieta.. bede musial zespawac
ponadto samochod wariuje mi, odpalam go i wlacza mi sie tryb serwisowy, na desce wyswietlaja sie mi wszystkie biegi ( tak jakby byly wszystkie uzywane ), pojechalem do serwisu podlaczyli mi go do kompa to wiele nie wykrylo usterek, rozrzad napewno wymienic trzeba, olej silnikowy i do skrzyni wymieniony w serwisie Audi, a skrzynia biegow nadal wariuje - macie moze jakis pomysl co z tym zrobic?
2. Jaki zestaw sprezyn + amorków dobrac na nasze polskie drogi ( musze zmienic to sportowe zawieszenie bo na drodze do ktorej dojezdzam nie da rady sie poruszac )
3. Objawy : cieknie z kolektora wydechowego wiecie moze co to moze byc?
Jestem nowy wiec nie oczekujcie odemnie wiele.
Wiem ze ten samochod jest poprostu piekny pieknie sie go prowadzi i ogolnie podoba mi sie i wiem ze bede wesolym uzytkownikiem Audi
ciesze sie ze dolaczylem do grona fanow Audi