Dzieki chłopaki

Temat chyba więc odpuszczę bo nie to, że chceck się pali (nie wiadomo czemu, bo auto całkiem nieźle się zbiera) to olej podcieka z tej prawej głowicy prosto na kolektor... Ale skoro tam są zmienne fazy rozrządu (nie wiedziałem, że Audi to robiło) to faktyznie jest lipa. Co 15kkm na śląsk też nie będę jeździł, bo to co pół roku przy moim trybie jazdy;)
Mq - jeśli faktycznie tam są jakieś wydumki to lepiej odpuścić - nie chcę być Goldowcem u Rowińskiego w serwisie

No dobra, mam jeszcze namierzone jedno AKE i drugie w niedziele będzie w PL (też AKE, wszystkie quattro w tipie) to się zobaczy...
To auto (3.0q Avant) pojawiło się tez u nas na forum w ogłoszeniach - jakby ktoś był zainteresowany to mogę napisać, że fajnie wygląda, skrzynia działa perfekcyjnie (jedna z dwóch jaką widziałem dobrze działających w Audi), przelatane faktycznie 200kkm (sprawdzone w ASO) środek idealny (piękne fotele i tapicerka), nieponiszczone, dodatkowo opony zimowe i letnie w dobrym i bardzo dobrym stanie. Delikatne ryski na samochodzie (ale to akurat dobrze, bo nie malowane) poza tylną klapą, gdzie była robiona (podobno lekkie wgniecenie). z przodu na masce trochę szczeliny się nie zgadzają, ale nie sprawdzałem dokładniej - nie wyglądało na bite. Trzyma się drogi bardzo dobrze. Jakbyście dzwonili to odbiera kobieta - niezły handlowec

- dobrze, że ja się znam troche na autach i technikach handlowych bo jeszcze bym dał się namówić bez konsultacji z Wami

Auto od osoby prywatnej, bez komisu, zarejestrowane w PL. Jak ktoś się nie boi 3.0 (po tym co zostało tutuaj napisane i o czym dowiedziałem się od innych osób) to polecam - niezła sztuka.