Zauważ, xslawox, że Twoje dawki w 008 są prawie identyczne z moimi na chipie tzn. ograniczenie momentu obrotowego - dawka identyczna 30,4 mg/skok, natomiast różnią się tylko w ograniczeniu dymienia na podstawie masy powietrza - u Ciebie 21,6 - 22 mg/skok, a u mnie wyższe 24,5 - 25,1 mg/skok.
Niech ktoś będzie tak dobry i wrzuci tutaj statyczny 008 na seryjnym programie - porównamy dawki, koledzy...
Piotruś napisał(a):
Moje auto też dwukrotnie zgłupiało w nieodległym czasie, tzn. wzrosło bez żadnego uzasadnienia zużycie paliwa o około 1 - 1,5 litra. Niech się to nazywa zbiegiem okoliczności ale stało się tak bezpośrednio po zatankowaniu Ultimate. Coś wygrałem
??
Wygrałeś uśmiech carlnovy i ewentualnie uścisk dłoni
Skoro ultimate powoduje wzrost zużycia w Twoim przypadku, to na czym jeździsz na co dzień, Piotruś ?
Nasze niunie są widać zdradliwe nie tylko jeżeli chodzi o stan oleju...
Ja również nie potrafię sobie wytłumaczyć dlaczego w moim przypadku po zmianie kości (a przez to i dawek) na seryjne nie maleje prawie wcale zużycie paliwka i dlaczego FIS oszukuje o dobre kilkanaście procent ?
meszrum napisał(a):
xslawox - Twój problem z rozruchem na ciepłym silniku leży, moim zdaniem, w dawkach.
AFB carl'a dostaje ok. 25mg, a Twój AKN tylko ok. 21mg.
moim zdaniem, jak już wcześniej sugerowałem, tutaj leży problem.
powinieneś powrócić do serii - to, co masz zamiast map, to chaos.
Teraz Ty jesteś taki szybki, meszrumie
nie zdążyłem przed Tobą...