Witam
Jestem nowo zarejestrowany więc jak piszę coś nie tak to proszę o zrozumienie..Od 4 miesięcy jestem posiadaczem b4 avanta 2.0 benzyna ABK.Od początku miałem kłopoty..Podobno w samochodzie była uszkodzona Sonda Lambda więc odałem go do mechaniora.Po naprawie,było wszystko ok przez ok.2-3 tygodnie.Teraz występują objawy:Kiedy jest sucho samochód do póki jest zimny jezdzi ok.Kiedy się rozgrzeje silnik chodzi nie równo,wskazówka od obrotów skacze (900-1000)az czuc jak buja samochód.Kiedy go wkręcam w obroty 3000-4000 samochód dostaje odcinki,brakuje mu mocy,jest strasznie zamulony.Kiedy jest na dworze mokro,wystarczy przejechac pare kilometrów i auto nie nadaje sie do jazdy,jak mu wciskam w gaz on nie ma siły iść,dosłownie zwalnia jakby brakowało mu paliwa..słychać buczenie w filtrze powietrza..mechanior stwierdził ze to przepływomierz powietrza,kombinował , naprawiał i dalej to samo.Byłem na vagu,fachowcy nic nie wykryli..może ktoś wie co to może być??Jak odczepiam sondę to samochód chodzi idealnie ale chyba więcej pali..PROSZĘ O POMOC,może ktoś wie co to może być...