pawel denis napisał(a):
no to koledzy jak mówicie ze nie dam rady utrzymac auta nmo moze sie zgodze, ale jakie proponujecie mi autko wygodne duze i w kombi lub sedanie, dobre wyposazenie skóra nie koniescznie ale moze byc , Koniecznie klima, manual, elektryka szyb. Pozdro do ceny 25 tys. Jak mozecie podradzice. Mysle o pasku tak jak wczesniej napisalem ze go nie kupie ,ale mam chyba okazje 130 konny tdi kombi ful wypas 1999 rok skóra manual. Co sadzicie lub cos innego pomózcie dokonac wyboru
następnie
pawel denis napisał(a):
a moze cos innego bo z 1.9 i tymi 90 koniami to sobie napewno zaszaleje az bedzie smrut opon czuc oj . Mysle zeby co najmniej wziasc 2.8 w quattro na wypasie za ta kase
raz piszesz 1.9tdi 130KM, a za chwilę 1.9 90KM, skaczesz z 2.8 na 4.2, z BMW 7 na Audi A8 - motasz chłopie, że aż ręce opadają! Nie obraź się, ale twoje posty to takie masło maślane - sam nie wiesz czego chcesz, a momentami sam sobie zaprzeczasz. Ja tobie proponuję, abyś został przy Oplu Omedze w wersji "C" najlepiej z silnikiem MV6 3.2 - to powinno zaspokoić twoje oczekiwania, które zawarłeś w jednym z wcześniejszych postów, tj. auto: "wygodne duze i w kombi lub sedanie, dobre wyposazenie skóra nie koniescznie ale moze byc , Koniecznie klima, manual, elektryka szyb. Pozdro do ceny 25 tys." W końcu z Omegi jesteś zadowolony, więc zmień sobie na nowszy model...