Do małdyt ma niedaleko dlatego jutro moze zadzwonie sie umówic z włascicielem. Fakt za 7tys musi byc juz w naprawde dobrym stanie zebym ja kupil.
Dzis z nudów z kumplem pojechalismy zobaczyc
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2711932
Na zdjeciach wygladało przecietnie, Cena jak na B3 dosyc normalna jak za auto ktore mogłoby byc w jako takim stanie. Niestety o kosmetyce takiej jak naderwany zderzak i pekniety lewy klosz reflektora ni wspominam bo to kosmetyka. Ale była walona w tyl, pomalowana na odpierdziel i nawet dobrze nie wygładzone miejsce na klapie ktore nosiło slady szpachli. W kilku miejscach minimalne ogniska korozji (moja nie ma ani sladu!!) Podobno 200tys ale fotele przednie w niezbyt dobrym stanie. Fajne felgi, chyba obnizona, dokładni zderzaków, ale tez musi stac juz długo bo tak zardzewiałych tarcz nie widziałem
Gumy na końcówkach poparciałe, wszystko pordzewiałe. Mó zawias w porównaniu z tym wygladał jak nowy!
btw ludzie maja niezły...hm nie wiem jak to nazwac...otóz znalazłem Audi 80 B3, 90 rok. Fakt miała wypas który rzadko sie spotyka-Skóra(popekana, porwana) elektryka, klima. Przednie lampy z kierunkami połaczone za pomoca sylikonu
Prawy bok podrapany, listwy polakierowane z widocznymi odpryskami, Ley bez listew, drzwi przetarte, szyba peknieta. a cena? 5800!! A z bananem na mordzie przyznaje ze takiej rozjebundy z A80 jeszcze nie widziałem!!