juzek v8 napisał(a):
carlnowa tak piszesz o aso ze tylko aso ze tylko czesci z aso a powiedz czy ty wszystko co jupijesz to odrzau biegniesz do aso a druga zecza jest to czy zezbe w swoim i tak niezbyt zywotnym pod wzgledem walkow np. silniku robiles w aso 200 koni to przeciesz nie orginal i wogole zmniejsza sie zywotmosc silnika a ty tu piszesz tylko o jakims aso powiedz czy na taka zezbe jesli sanochod jest na gwarancji aso sie zgadza a co do naprawy to naprawa niejest az taka straszna cenowo jak piszesz i niewiem czy odsloniles klapke z oczu ja napisalem o oleju ktory ma kolor zolty i jest odpowiednim zamiennikien g 052162 a2 tak wogole to czy ty jestes osoba kompetentna w tym temacie jaki jest twoj zawod mechanik czy moze jestes ginekologiem np.
Juzek
Ginekolog Carl za chwilę wyciągnie Ci wszystkie błędy ortograficzne, które zrobiłeś...
Miałem się już nie odzywać w temacie - ale usilnie ciągniesz go dalej
- zupełnie niepotrzebnie...
A więc tak - do Twojej wiadomości:
1. Rozmawiamy tu o ATF-ie, a nie o moich 200 PS, które nie były robione w ASO
2. Przyjąłem do wiadomości, że Twój zamiennik jest koloru żółtego
3. Nigdy nie kupiłbym w zamiennikach żadnej części, która wpływa bezpośrednio na bezpieczeństwo, a także przepływki, oleju ATF do tiptronica, kompletnego rozrządu, termostatu - pozostałe kupuję w zamiennikach - czy to Cię trochę uspokoiło ?
4. Nigdy nie mówiłem, że ASO jest super - to tzw. "zło konieczne"
5. Jeden z moich zawodów to elektromechanik - ale jak widać nie tak dobry jak Ty
Pozdrawiam Cię Juzek po przyjacielsku