S1E w/o safety certificate for USA, Canada (pilot series only)
nie ma takiego oznaczenia w wyposażeniu pod tym oznaczeniem jak sport susp.
Powiem ci tak kupiłem s8 z 2000 i wiadomo że jest sztywniejsze- ale dopiero jak podjechałm na krańcową do serisu gdzi od początku go serwisuje mam z 2 cm faktur
)w listopadzie zrobiłem amorki na nowe , jakies tam inne duperelki wahacze czy coś wymieniali i już nie jest twardy aż tak , fajnie tłumi ,
podjedź i sprawdź sobie zawieszenie ile masz % na którym amorku - jak masz ok 35% w dół to nie czekaj tylko wymieniaj.
Każdy sprowadzony samochód z niemiec nawet po 5-6 latach w niemczech nie miał nic robionego z zawieszeniem dopiero u nas nasze dziury parę miesięczy i jest to bez sprzeczne że trzeba zrobić.
Twarde zawieszenie s8 a twarde wywalone zawieszenie s8 to naprawdę duża róznica - co z tego ze ma sie dobre hamólce, co z tego że kupiłem dobre opony jak nie są prawidłowo dociskane do podłoża - te 3 rzeczy dają dopiero pewnośc
Natomiast na koniec roku chce w budzie 2004 w góre i miec pneumatyczne - to jest idealne rozwiązanie droższe ale - jeden z kilku czynników które zadecydowały o tym że chcę zminić.