dobry wieczór... dawno mnie tutaj nie było

tak sobie czytam i czytam ... o i felgach na tym forum piszą aż dupę sciska, jakich tutaj mamy doradców.
Forum jedynej słusznej marki, czasami ze słusznym napędem ... lecz użytkownicy chyba mało powazni
keskin jest jedna z bardziej utytulowana firma ale jeszcze malo znana w polsce, sa to bardzo dobre felgi.
co do wzoru to wiadomo o gustach sie nie dyskutuje.
co do chromu to napewno bedziesz musial ograniczyc (ja bym ograniczyl do zera) wizyty w myjniach typu bezdotykowego ze wzgledu na srodki zrace stosowane ww.
... Kolega arturro_mitsu to chyba pracuje z tymi turkami na tureckich maszynach wytapiając te tureckie pseudo felgi w Mannheim ... albo Pan Khaikan obiecał prowizję od sprzedaży

Jakie to tytuły ma ta firma i gdzie je zdobyła? Nawet nad nazwą firmy niechciało się popracować, ot nazwali firmę nazwą miasta z którego uciekli. Panowie, przecież to najgorszy chłam jaki powstał w zachodniej europie, gorsza kupa to tylko chinskie BBS-y (dostępne na ebay.de-jesli ktoś bardzo chciałby, a niestety nie stać na orginały) owy produkt, bije te keskiny na łeb w jakiosci wykonania i we własciwościach stopów aluminium. Ciekawe jakie to tytuły ta firma zdobyła? Niemcy nawet do opla wstydzą się je zakładać, pojedzcie na zlot w niemczech i zobaczcie, kto jezdzi na tych keskinach, tacy sami co w polsce kupują lotki z włókna lub z blachy ocynowanej,siatexy i świecące spryskiwacze na allegro. Ponadto firma keskin zerżnęła chyba wszystkie swoje wzory felg z innych naprawdę renomowanych producentów, min. OZ, RH, BBS, BROCK itd ,
Felga dwu lub trzy czesciowa w wydaniu orginalnych jest kiepskim jednoczesiowym odpowiedikiem w wydaniu keskina... ehhhh szkoda pisać. Jesli ktos chciałby polemizować nad kółkami zapraszam na @. Zulus chromu nie ma co się bac, mnie tam nie zlazł, ani z grilla, ani z ramek wokół szyb, no ale auto mam przecież niemieckie, z tym tureckim moe być róznie, wypłucze się pod wodą, lub zetrze pod szmatką, kto wie, kto wie ....
Kolego Zulus, jesli masz trochę oleju w głowie i nie chcesz wydać pieniązków na kiepskie kopie, daruj sobie. Jesli jednak keskiny podobają ci się ponad wszystko proponuje zastanowić się nad zmianą auta, do keskina pasuje turecka IMZA
Pozdrawiam również uzytkowników allegrowych Xenon-HID-ów pochodzących z chin nie lepiej byłoby przesiąść się do jakiejś Zhonghua, Happy Emissary lub innych wymysłów chinskiej motoryzacji? Są juz przecież dostępne na polskim rynku i tak samo 50% tansze jak orginalne przetwornice które po zamontowaniu napewno nie byłoby słychać w radiu
... a znawcy marki nazywają profanacją wstawienie gazu do eski, ciekawe jakie mają zdnie na ten temat?
Pozdrawiam życząc rozsądnego kubła zimnej wody przy zakupie felg.
SzOsTi -
www.rezacze.pl