Zobacz sobie na zdjeciu ze środka, że środkowa konsola łącząca się z przy dżwigni zmiany biegów rozeszła sie. Ona jest tam łączona z dwóch części. To co się stało oznacze jedno - że fotel kierowcy troche wjechał do środka i już możesz sobie wyobrazić co się stało. Daje sobie .... obciąć, że szprosy między dzwiami a błotnikiem rozeszły się po prawej stronie auta - z tyłu widzisz

. Zresztą ze zdjęć - które to są specjalnie zrobione z daleka i tak widać, że dach sie podniósł od strony kierowcy. Dla mnie juz jest pozamiatane ja bym tego nie kupił. Chyba, że lubisz takie tematy i nie boisz się że ktoś kiedyś z samochodu stojącego obok na światłach zawoła - HEYAH BANANA

.
Jak szukałem A4 dla siebie to oglądałem wiele egzemplarzy i generalnie powiem tyle - jest to auto niestety na tyle oszczędnie zrobione i z tak cienkich blach, że każde kujnięcie niemalże jest poważne. Aj zresztą co tu tłumaczyć ja mógłbym referat napisać. Mam na dysku zresztą katalog ze zdjęciami padlin które musiałem to zobaczyć przed tym jak znalazłem auto zadawalające moje wymagania...
Pozdrawiam i życzę zakupu dobrego auta... szukaj dalej...