.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 29.lis.2024 00:45:05

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 206  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22.cze.2008 09:27:34 
Użytkownik

Nie wiem gdzie się podziały wpisy po 19.06.2008, ale chcę potwierdzić godzinę spotkania - między 14 a 15.

Pogoda niezbyt dopisuje, wieje jak cholera, ale jak na razie nie pada (oby tak wytrzymało).

A3 8L 1,8T Quattro RHD
Było:
AUDI 80 B4 1,9 TDI LHD

Tytuł:
PostNapisane: 22.cze.2008 11:09:51 
Użytkownik

Witam, niestety mnie nie bedzie :(

Tytuł:
PostNapisane: 22.cze.2008 14:58:01 
Użytkownik

Andre napisał(a):
Witam, niestety mnie nie bedzie :(

x2 ;(

Tytuł:
PostNapisane: 22.cze.2008 17:41:15 
Użytkownik

co za niefart.... :D .Nic sie Radek nie lam,6tego jest Santa Pod GTI Festival,a tydzien pozniej Audimeets,wiec napewno sie zobaczymy ;) .Pozdrowiska

Audi Coupe 16V
Audi A3 1.8T Sport quattro 235KM
Audi TT 1.8T quattro 225KM

Tytuł:
PostNapisane: 22.cze.2008 19:17:01 
Użytkownik

Spocik nad Avonem odbył się w kameralnym składzie. Może następnym razem frekwencja dopisze.

A3 8L 1,8T Quattro RHD
Było:
AUDI 80 B4 1,9 TDI LHD

Tytuł:
PostNapisane: 22.cze.2008 20:32:56 
Użytkownik

Szkoda tylko, że przed Kronach deklaracji było nie mało no i z ostatniej listy wynikała większa frekwencja. Radek miałeś świetny pomysł na nastęny raz z przedpłatami czy takimś cóś :peace:

Obrazek
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 22.cze.2008 22:18:59 
Użytkownik

Paw1972 napisał(a):
Szkoda tylko, że przed Kronach deklaracji było nie mało no i z ostatniej listy wynikała większa frekwencja. Radek miałeś świetny pomysł na nastęny raz z przedpłatami czy takimś cóś :peace:

Paw,nie nudz konika,nie kazdy ma czas jechac 200 km na 5cio minotowy spot.Jeszcze nie jeden spot przed nami,ale blizej ciwilizacji :D .Pozdrowiska

Audi Coupe 16V

Tytuł:
PostNapisane: 22.cze.2008 22:44:41 
Użytkownik

Route 66 napisał(a):
Paw1972 napisał(a):

Paw,nie nudz konika,nie kazdy ma czas jechac 200 km na 5cio minotowy spot.Jeszcze nie jeden spot przed nami,ale blizej ciwilizacji :D .Pozdrowiska

Oczywiście nikt nikogo do niczego nie zmusza. Można zostać w domku - najbliżej.

Obrazek
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 23.cze.2008 17:58:27 
Użytkownik

Paw1972 napisał(a):
Route 66 napisał(a):
Paw1972 napisał(a):

Oczywiście nikt nikogo do niczego nie zmusza. Można zostać w domku - najbliżej.

najblizej czego,ze tak zapytam? :D .Przeciez nie musisz siedziec w domku,sporo sie dzieje,wiec mozna gdzies zawsze wyskoczyc :peace: .Ale nie slysze relacji ze spotu,jak sie udal itp.Moze jakies fotexy?Albo cus :peace: :D

Audi Coupe 16V

Tytuł:
PostNapisane: 23.cze.2008 21:04:28 
Użytkownik

:!!:stary daj na luz!na tyle jestes inteligentny zeby dogryzac innym???blizej cywilizacji?a gdzie ty niby mieszkasz?to tylko london...wiec daj sobie spokoj z takimi opiniami na temat innych itd.pozdrawiam normalnych)

Tytuł:
PostNapisane: 23.cze.2008 21:50:11 
Użytkownik

j/w oczywiscie do ROUTE 66...

Tytuł:
PostNapisane: 23.cze.2008 22:45:57 
Użytkownik

urazilem Wasza Wysokosc?To prosze pokornie o wybaczenie ;) ....odroznij wasc zart od zlosliwosci,o ile moge prosic :D .Pozdrowiska

p.s.

aktualnie :D

Audi Coupe 16V

Tytuł:
PostNapisane: 23.cze.2008 23:08:46 
Użytkownik

p.s aktualnie to zal mi cie amigo :513:

Tytuł:
PostNapisane: 24.cze.2008 21:16:04 
Użytkownik

Auto: Audi Q7 4L 3.0 TDI
aktualnie to rozpada sie nam AKP widze. Nic juz nie jest tak jak na poczatku. Brak energii, kasy czy moze cos innego?
Pierwszy spot na ktorym bylem to Santa Pod gdzie wszyscy praktycznie sie poznali i po tym spocie zapowiadalo sie ze bedzie wszystko ok. Zrozumiale jest ze nie zawsze kazdy moze przyjechac ale tu istnieje jeszcze cos takiego jak podzial na strefy do ktorych sie jezdzi a do ktorych nie.
Rozmawialem z Radkiem o spocie i jest mi bardzo przykro ze nie udal sie bo chlopak wlozyl w to swoj czas zeby dogodzic innym a tu wszyscy go olali lacznie ze mna, naprawde nie moglem i Radek wie czemu, ale gdzie byla ta reszta co zapowiadala przyjazd a ich nie bylo?
Nikt nikogo nie zmusza zeby przyjezdzal ale jak nie jestes pewny to napisz ze nie jestes pewny albo sie nie odzywaj to wtedy wiadomo czy organizowac cos czy nie.
Co do 5 minutowych spotow to chyba te wasze londynskie tak dlugo trwaja bo my nie mamy tyle czasu a poza tym to wszyscy juz sie domyslili ze nie przyjedziesz.
Ps. byly 2 auta wiec domysl sie czemu zostalo to odebrane jako zlosliwosc

Bylo
AUDI A6 C5 2.4 98r AGA LPG
Mercedes CL 500 W215
Mercedes E320 CDI S211
Jest
Audi Q7 4L 3.0 TDI 12r

Tytuł:
PostNapisane: 24.cze.2008 23:12:11 
Użytkownik

MiKev,nie odpowiadam za to co komu sie wydaje-ze swojej strony dodam,ze przykro mi,ze spot sie nie udal.I nie odbieraj mnie negatywnie-ja nie przyjechalem z przyczyny technicznej-w drodze do Kronach siadlo mi przednie lozysko,siemering mi cieknie i olej mi kapie na kolektor wydechowy,wiec w takim stanie technicznym nie nadaje sie raczej na wypady :/ .I nie chcialem tego pisac,wiec sobie zazartowalem,ze za daleko.Jezeli kogos tym urazilem to sorki,nie mialem takiego zamiaru.A co do rozpadania sie ekipy UK,to nie przesadzaj,sam wiesz,ze nie zawsze wychodzi to co sobie planujemy.....i na marginesie,powiem Ci ze w niedziele jest Santa Pod,wiec bedzie okazja do odswiezenia znajomosci ;) .Jezeli ktos ma ochote,to serdecznie zapraszam.Pozdrowiska all

p.s.

i wiecej optymizmu Panowie :peace:

Audi Coupe 16V

Tytuł:
PostNapisane: 24.cze.2008 23:17:44 
Użytkownik

MiKev napisał(a):
aktualnie to rozpada sie nam AKP widze. Nic juz nie jest tak jak na poczatku. Brak energii, kasy czy moze cos innego?
Pierwszy spot na ktorym bylem to Santa Pod gdzie wszyscy praktycznie sie poznali i po tym spocie zapowiadalo sie ze bedzie wszystko ok. Zrozumiale jest ze nie zawsze kazdy moze przyjechac ale tu istnieje jeszcze cos takiego jak podzial na strefy do ktorych sie jezdzi a do ktorych nie.
Rozmawialem z Radkiem o spocie i jest mi bardzo przykro ze nie udal sie bo chlopak wlozyl w to swoj czas zeby dogodzic innym a tu wszyscy go olali lacznie ze mna, naprawde nie moglem i Radek wie czemu, ale gdzie byla ta reszta co zapowiadala przyjazd a ich nie bylo?
Nikt nikogo nie zmusza zeby przyjezdzal ale jak nie jestes pewny to napisz ze nie jestes pewny albo sie nie odzywaj to wtedy wiadomo czy organizowac cos czy nie.
Co do 5 minutowych spotow to chyba te wasze londynskie tak dlugo trwaja bo my nie mamy tyle czasu a poza tym to wszyscy juz sie domyslili ze nie przyjedziesz.
Ps. byly 2 auta wiec domysl sie czemu zostalo to odebrane jako zlosliwosc

Nie ma tłumaczenia, aczkolwiek ja nie olałem - wyjechałem prosto z pracy na M4 w kierunku M5 (tak jak skrobałem wcześniej, a w bagażniku grille, gazebo, 2 X 4Żywiec, Śląska, córkę specjalnie znajoma mi na piechotę - 5 km - przyprowadziła, koszulka AKP na torsie)) i dostałem sms od Radka, że doopa blada - zresztą stelefonowałem się w chwilę potem i skomentowałem - przykro - brak odwagi cywilnej, aby powiedzieć, że ma się gdzieś kolegów, którzy specjalnie Tamtą niedziele poświęcili na spot, a nie na oglądanie np. F1 w TV, albo za bardzo wieje, albo komuś auto tak daleko nie dojedzie itp.
AKP nam się rozpada a właściwie rozpadło. Teraz pozostaje tylko - IHMO - próba reaktywacji i w zasadzie wierzę, że na spokojnie możemy przygotować się do następnego spotu - szansy na dalsze istnienie. Mam w d***e jak daleko trzeba dojechać. Do tego kupiłem Audi aby dojechać, po za tym to nie Polska i tutaj przelatuje się dystans autostradą dosyć sprawnie (a navigacji używa się min. do omijania korków i unikania kamer :peace: ) Jak ktoś nie przejawia ochoty na spoty to jego sprawa, byleby gitary nie zawracał bo czasu szkoda. Ja jakoś mogłem mimo weekendowej tyrki wylatywać po 200 km aby choć przez chwilę uściskać serdecznie kolegów na spocie w Coventry czy Maćka, UFO-a i Maćka w Londynie (mimo awarii w połowie trasy), dolecieć do Londynu przed trasą - "odchłanią" do Kronach mimo spędzenia całego dnia w pracy i wizji spędzenia reszty dnia, całej nocy i południa następnego dnia za kierownicą - bez snu. IHMO - wszystko zależy od chęci i tyle. Od tego mamy audice, aby się przemieszczać a UK to wymarzone miejsce do podróżowania czy przemykania. Ja jestem tego dobrym przykładem. I tak wszędzie mam daleko bo Bristol leży na uboczu i chyba jakby spot był "u mnie" to wtedy prawie wszyscy mieliby po około 200 km ;) A miejsc świetnych kilka jest ;) Ja spróbuję na kolejny spot wziąść dzień urlopu. Radek wspomniał o połowie lipca - byłoby super, bo przed wakacjami, gdzie pewnie wielu z nas wyjeżdża do PL. Na pewno trzeba dużo szybciej wszystko ustalić, bo na ostatnią chwilę znowu może nie wypalić, a ja, jak i pewnie kilka osób po raz kolejny ryzykować nie będą "pocałowaniem klamki". Może i być sobota, może być i wcześniejsza ankieta. Możnaby zorganizować całodzienny spot połączony z konkursem - kto zje najwięcej kiełbasy, bo i tak ja wtedy wygram :peace: , albu nagroda, dla AKP-owca, który dojedzie z najdalej, czyli znowu dla mnie :peace: (Te żarty, to tak na rozluźnienie).
Możnaby też spróbować zaprzestać kłótni lub sarkazmów, bo psuje to nasze relacje i jest niesmaczne i nie świadczy dobrze o poziomie co niektórych rodaków. Nie będę wspominał imiennie, ale i jeśli wśród nich jestem ja to wyciągam łapkę do tych, których uraziłem. I chłopaki, którzy mają muchy pod nosem - wrzućcie na luz czy jak to zwano nie nudzić konika i ciśnienie upuścić. To chyba jedyna szansa, aby grupa AKP była znowy razem. A jak ktoś nie ma ochoty na to to chociaż niech nie miesza i nie wstawia nie potrzebnych komentarzy, bo nikt tego nie lubi. Po za tym nie jesteśmy nie dojrzałymi małolatami, tylko poważnymi , choć z niezłym poczuciem humoru facetami, którzy mają na głowach rodziny i wiele innych problemów i nie pozwolimy sobie na pewne zachowania. Pozdrawiam. Paweł
ps. Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam.
ps2. Jeśli się mylę to proszę o poprawienie.
ps3. Chamstwa nie znoszę, a niestety już w AKP in GB z tym się spotkałem, ale po raz ostatni. Staram się być cierpliwy, ale do czasu.....
ps.4 Jeśli to nie ma sensu to po prostu napiszcie
ps5. Piszę to zupełnie na trzeźwo i bez wpływu emocji ;)

Obrazek
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 24.cze.2008 23:44:55 
Użytkownik

Auto: Audi Q7 4L 3.0 TDI
teraz ja wyjasnie czemu nie przyjechalem.
Robie nadgodziny bo 18-go jade na urlop do polski
robilem poprawki w aucie moim i brata+mycie +pranie
Sprzedaje audi i bylem umowiony z klijentem
wyciagalem czesci z A4 avanta do wysylki po sprzedazy na ebayu

Narazie mam zo drugi tydzien 1 dzien wolnego wiec musze zalatwiac takie sprawy nawet w niedziele.
nie chcialem nikogo urazic choc przyznam ze w mojej poprzedniej wypowiedzi bylo troszke zlosliwosci.
Zgadzam sie z toba i mam nadzieje tylko ze to nie ja jestem tym dla ktorego twoja cierpliwosc sie konczy

Bylo
AUDI A6 C5 2.4 98r AGA LPG
Mercedes CL 500 W215
Mercedes E320 CDI S211
Jest
Audi Q7 4L 3.0 TDI 12r

Tytuł:
PostNapisane: 24.cze.2008 23:51:51 
Użytkownik

MiKev napisał(a):
Zgadzam sie z toba i mam nadzieje tylko ze to nie ja jestem tym dla ktorego twoja cierpliwosc sie konczy

Pewnie, że nie :peace: Bardzo chętnie ujrzę Ciebie przy następnej sposobności. Ja wyjeżdżam 22-go lipca do 10-tego sierpnia. pozdr. :)

Obrazek
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 25.cze.2008 01:48:24 
Użytkownik

to sie bracie rozpisales :D ...masz sporo racji,i nie bede tu wchodzil w polemike,jednak uwazam,ze mylisz sie do rozpadu AKP.Jest nas tu sporo,i jak pisalem juz wczesniej,kazdy zyje wlasnym zyciem.A to ze ktos nie byl na spocie,nie oznacza,ze kogos olewa :/ .Ludzie zakladaja rodziny,firmy,pochlania ich zycie zawodowe i nie zawsze maja czas na spotkania.A co do przemieszczania sie po UK,to owszem,fajnie sie lata po autostradzie,a jeszcze fajniej gnije w korku :/ .Wiec nie robmy dramatu ;) .Jeszcze nie jeden spot przed nami,tylko mniej napinki.Pozdrowiska all

p.s.

Co do spotu,to raczej maly wybor-Santa Pod,potem Audimeets,wiec pozostaje niedziela po 13 lipca.Ale ja juz nie podejmuje sie organizowania niczego,bo juz sie nasluchalem glupich docinek :/ .Jezeli masz ochote sie tym zajac,to jestem otwarty na propozycje :peace:

Audi Coupe 16V

Tytuł:
PostNapisane: 25.cze.2008 15:50:58 
Użytkownik

Auto: 80 b3 2.0 16v q
panowie ten wekkend mam wolny :d nie pamietam juz kiedy mialem wolny wekkend :( i mam na ten wekkend taki plan .odebrac kierunek z aso zalozyc i kolo 9 rano ruszam w trase
liverpool poznac w koncu Rowera i moze go uprowadzic ,
stafford odwiedzic stare smieci i znajonych
coventry nakryc MiKewa jak rozbiera (audi)
newbury a wlasciwie jakas wiocha kolo tego odwiedzic brata kolegi ktory jedzie ze nma i tam przenocowac (niedaleko miejsca gdzie stacjonuje mila1
niedziela
mam nadzieje ze ekipa londynska zechce sie ze mna spodkac tylko prosze nie w londynie nie cierpie tego miasta :<
i wieczór powrot do domu a rano 5:30 znowu do roboty :(: :(: :(:
wiec tak gdzie jade dokladnie kolo tego newbury to napisze jutro
teraz mam pytanie ktos sie zespotuje ze mna kolo tego londynu w niedziele :?: :?: :?:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 206  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1