A jakie silniki określasz za wytrzymale z PD ect... ON przypuśćmy od 1999r. AWX jakie ma slabe strony, ja nie ogarniam szczerze piszac tych 1,8 z haczykiem, lub 2,0 o mocach 170KM
dla mnie to jezdzace bomby
jeden motor z 1,9 to JedenZeciak jesli juz. Choc widze po znajomkach, ze takie nie zatapialne one nie sa... 260tkm i jak zajzalem pod maskę to pytanie moje bylo, ktos tu robi frytki czy cos wybuchlo, serwisuje niby u kolesia z vw i troche sukcesywnie usuwa te pocenia, ale typowe sprawy jak przeplywki turbo odmy ech...
Mam niby tego pozeracza pieniedzy, jak wiekszosc z Was go okresla i jak pojechalem zmienic filtry i olej po 12tkm do poleconego przez znajomego serwisu kierownika do piaseczna ASO (moj byl na szkoleniu) to majster sie nie mogl nadziwic ze nie ma nawet pocenia padly slowa "toć to nie słychane", jak i ogladal go majster jest tam jeden b.dobry chlopak w piasecznie pokroju Piotusia i innych obytych TDi V tylko, ze robi w ASO wiec moze nie dopieszcza wiadome oco cho... jeden z mechanikow po chwili przyszedl i daje nr kom, wrazie cos zrobic ect niech pan dzwoni, ja odparlem p.pana nie robie u kogos, kto nie da mi gwarancji na to co robi zrobi i jak. Nie twierdze, ze p.jest zly mechanik bron Boze. Pomyslal i slowa ktore mnie sciely z nog, to niech i tak pan wezmie nr kom, jak go pan bedzie sprzedawal prosze o mnie pamietac
Na co ja i czym ja bede jezdzil, mam w planach Q5 na dozywocie od jesieni moze... A on prosze pana jesli takie gabaryty samochodu, cena ect. To RAV4 2.2 D-4-D 136PS za 90tpln z przebiegiem 15tkm bagażnik wielki kolo na klapie, navi all europa W TUV ciagle czołówka, tylko nie te 177PS bo one nie skomentowal. Wiem, ze to troche jak moj ojciec to koresla miano plasticzka
ale mocno mnie koles zainspirowal w latach 90' kochalem ten samochod. Tylko z drugiej strony kolego
Spanky i inni nie umiem wysiąśc z allroad'a
z drugiej strony sa plany juz na cos swiezego, wiec moze mi cos doradzicie.
pozdrawiam.
thnx za odp.