.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 26.lis.2024 05:02:00

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16.wrz.2008 21:29:43 
Użytkownik

MarioBeer napisał(a):
SJake to są wytyczne FTP, do którego mam (miałem) dostęp, a klubowiczem nie jestem.

O ile mi wiadomo FTP już nie działa

Tytuł:
PostNapisane: 16.wrz.2008 21:31:34 
Klubowicz

Simpson napisał(a):
emsi zdaje się nie widzisz podstawy problemu.
Mały V8 został wyrzucony z forum bo jego język był ostry z tendencją do przeginania.
Carlnova natomiast za to że nie stosował się, mimo zwracaniu uwagi przez moderatorów w stosunku do jego osoby, zachowania, podpisu, czy czegokolwiek.
KONIEC TEMATU! Nie potrafisz się pogodzić że 2 osoby wyleciały? Trudno.
Jeśli decyzja moderatora nie została zakwestionowana przez administratora to już nic więcej nie wskórasz, a tylko pogarszasz wszystko!

Dla Twojej informacji, jakiś czas temu absencja od forum Małemu wyszła na zdrowie i po powrocie było dużo spokojniej!

Jeśli temat nie zostałby wyrzucony to widziałbyś, że nie roztrząsam tego, że wyleciał mały.
BTW... http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopi ... highlight=
popatrz na swoją odpowiedź w moim kierunku w tym temacie.

Chodzi mi o to, że wyleciał carl i za chwilę wyleci Meszrum bo już przeszkadza P.
Tak jak napisałem w temacie, którego już nie ma- niedługo MOD P może ukaże za pierdnięcie w stołek podczas pisania postu.

'11 Lagoona III 2.0 DCI 180km 420NM & more
ex AFN & D11
i inne ustrojstwa.

Tytuł:
PostNapisane: 16.wrz.2008 21:33:31 
Użytkownik

FTP nie działa - dlatego piszę "miałem".

Tak sobie przeglądam forum i widzę podpisy pod postami Moderatorów o poszanowaniu innych użykowników itd.
Więc może jeden z nich mnie uszanuje i odpowie mi na moje pytanie?

Jest A6 2,4 ALF '98
Było B4 2,0 ABK '92
Było B3 1,8 NE '89

Tytuł:
PostNapisane: 16.wrz.2008 21:36:24 
Użytkownik

MarioBeer napisał(a):
SJake to są wytyczne FTP, do którego mam (miałem) dostęp, a klubowiczem nie jestem.

W takim razie drogi MarioBeer nie ma tutaj żadnych wytycznych - najwidoczniej trzeba mieć 'układy' lub sobie w jakiś sposob zasłużyć na miano..."Klubowicza" :peace:

TRIUMPH Tiger 1050

Tytuł:
PostNapisane: 16.wrz.2008 21:36:57 
Użytkownik

MarioBeer napisał(a):
FTP nie działa - dlatego piszę "miałem".

Tak sobie przeglądam forum i widzę podpisy pod postami Moderatorów o poszanowaniu innych użykowników itd.
Więc może jeden z nich mnie uszanuje i odpowie mi na moje pytanie?

Wątek cały czas istnieje, na forum klubowym.

Tytuł:
PostNapisane: 16.wrz.2008 21:41:09 
Użytkownik

Tak Simpson ale ja się nie pytam gdzie jest tamten wątek bo dobrze to wiem. Chcę wiedzieć jakim prawem pozbawia się mnie prawa do dalszej dyskusji poprzez przeniesienie wątku do "special zone".

Jest A6 2,4 ALF '98
Było B4 2,0 ABK '92
Było B3 1,8 NE '89

Tytuł:
PostNapisane: 16.wrz.2008 21:44:43 
Klubowicz

MarioBeer napisał(a):
Tak Simpson ale ja się nie pytam gdzie jest tamten wątek bo dobrze to wiem. Chcę wiedzieć jakim prawem pozbawia się mnie prawa do dalszej dyskusji poprzez przeniesienie wątku do "special zone".

Bo zawsze wszystkie takie tematy są załatwianie na forum klubowym a nie publicznym - ot co. Widzę jednak, że powstaje nowa "tradycja" prania brudów na publicznym...

Tytuł:
PostNapisane: 16.wrz.2008 21:47:57 
Użytkownik

Carl wyleciał, gdyż napisał otwarcie, co myśli na temat moderatora P., z czym miał zresztą rację.
z żadnego innego powodu.
[dla jasności wszystkich]

szczerze mówiąc - AKP zamienia się w prywatę. w dodatku całkiem nieudolną.

szkoda tylko, że na Technicznym pisuje coraz mniej osób, które odróżniają OBD od siekiery.

Anthem Advanced 1

:P(|)

Tytuł:
PostNapisane: 16.wrz.2008 21:47:59 
Użytkownik

Ale w ten sposób bezprawnie pozbawia się część uczestników możliwości dalszej wymiany poglądów. To jest niezgodne z RF! Modowie nie mają prawa tego zrobić. Mają prawo wykasować/edytować jakieś posty jeśli uważają, że to może komuś szkodzić ale regulamin nic nie mówi o odbieraniu prawa do wypowiedzi powrzez przeniesienie wątku.

Miło cię widzieć Meszrum :)

Jest A6 2,4 ALF '98
Było B4 2,0 ABK '92
Było B3 1,8 NE '89

Tytuł:
PostNapisane: 16.wrz.2008 21:49:17 
Użytkownik

Czytałem ten wątek i interesował mnie i teraz sie pytam tak z ciekawosci dlaczego został przeniesiony na FORUM KLUBOWE??Gdzie np nie mam dostępu.

To, że twoje auto potrafi jechać szybko.Nie znaczy że ty również ....
Audi S6 4.2 avant quattro
Audi 80 B1 1975r

Tytuł:
PostNapisane: 16.wrz.2008 21:54:17 
Klubowicz

Auto: Audi 200 20V Avant V8 4,2, A8 D2 4,2
*Robi* napisał(a):
dlaczego został przeniesiony na FORUM KLUBOWE??Gdzie np nie mam dostępu.

Tak sobie niśsmiało myślę (bo może polecę...?), że może tu o pieniadze chodzi, bo skoro nie wiadomo o co, to wiadomo o co :D

Simpson napisał(a):
Ad 2. Składka na forum/domene, organizacja zlotu (badź innej ogolnej imprezy), ogólno forumowe udane akcje (ramki klubowe) i inne dzięki której osoba brała czynny udział w życiu forum.

- to tak a propos zaliczenia się do klubowiczów ;)

ZALECAM DUŻĄ DAWKĘ POCZUCIA HUMORU PRZY CZYTANIU MOJEGO POSTA !!

Obrazekklik na zdjęcie
200 20V Avant 4,2

Tytuł:
PostNapisane: 16.wrz.2008 21:56:01 
Użytkownik

drogie Dzieci :): ,

naprawdę nie wiecie dlaczego usuwa się / przenosi topiki?
odpowiem Wam tak: w pewnym sądzie w pewnym mieście, było sobie dwóch sędziów, którzy byli sprawiedliwi - mieli za nic praktyki wygodnego sądzenia - niesprawiedliwego i szkodliwego dla wymiaru sprawiedliwości.
jako, że byli wykładowcami, mieli posłuch w środowisku - nie można było ich przenieść...
zatem, awansowano ich. po to by nie zajmowali się prostymi sprawami, po to by odsunąć ich od spraw, które wymagały otwartej głowy.
sąd znowu zaczął sądzić tak, jak nakazuje powaga tego zawodu - leniwie i niesprawiedliwie...

to o czym nie przeczytacie, to nie istnieje.

;)

również miło Cię widzieć, MarioBeer

Anthem Advanced 1

Tytuł:
PostNapisane: 16.wrz.2008 22:02:28 
Klubowicz

Meszrum. Proszę Cię. Uważaj na siebie. Nie chciałbym, żebyś i Ty wyleciał. A Carl hmm nadal żyje z nami...

'11 Lagoona III 2.0 DCI 180km 420NM & more
ex AFN & D11
i inne ustrojstwa.

Tytuł:
PostNapisane: 16.wrz.2008 22:03:50 
Użytkownik

Auto: AFN quattro,AVG quattro, CFHF 4x4
meszrum napisał(a):
Carl wyleciał, gdyż napisał otwarcie, co myśli na temat moderatora P., z czym miał zresztą rację.
z żadnego innego powodu.
[dla jasności wszystkich]

szczerze mówiąc - AKP zamienia się w prywatę. w dodatku całkiem nieudolną.

szkoda tylko, że na Technicznym pisuje coraz mniej osób, które odróżniają OBD od siekiery.

Mesz, powiedz jak to jest , że przez dobre 2 lata Ty, Piotruś , Carl żyjecie w sielskiej komitywie klubiku miłośników perełek, po czym po jakimś czasie drzecie koty, opluwacie się nawzajem , po czym następuje publiczne pranie brudów ?
Pytanie kieruję do całej trójki.
Pytam, bo czegoś nie rozumiem.
Tak naprawdę cały ten bajzel zgotowaliście sobie sami, traf chciał że Carl atakując Piotrusia zarobił bana - w świetle prawa całkowicie zasłużonego niestety.

Co do prywaty - jestem tutaj dłużej od Ciebie i mogę Cię z całą powagą zapewnić, że dopiero teraz życie forum poszło w dobrą stronę. Technicznie zawsze stało na wysokim poziomie, ale popuszczenie cugli m in specjalistom od nakładania lakieru łopatą doprowadziło do bajzlu jakiego nigdzie nie oglądałem.

Przypadkowym podjudzaczom proponuję odpuścić, piany nam wystarczy na długi czas ...

Tytuł:
PostNapisane: 16.wrz.2008 22:16:40 
Użytkownik

Baskecior napisał
... Przypadkowym podjudzaczom proponuję odpuścić, piany nam wystarczy na długi czas ...

Basket to było do mnie czy emsiego, a może innych użytkowników, którzy chcą by wreszcie zapanowały tu jakieś reguły?
Jeśli bierzemy udział w jakiejś dyskusji to wymaga się od nas wielu rzeczy. OK. Ale chcemy mieć pewność, że dyskusje nas do czegoś doprowadzą. Jednak nic z tego nie będzie jeśli będzie ograniczane prawo do dyskusji poprzez przenoszenie wątków. Jeśli Grześ uważa, że to jest pranie brudów na publicznym forum to można przecież zedytowac posty zgodnie z regulaminem tak aby nikogo nie urazić, prawda? Jednak zamykanie możliwości wymiany poglądów to jest pogwałcenie zasad, do których ciągle się odwołują modowie.
Aby za chwilę ktoś z modów nie nazwał tego wątku biciem piany i go nie zamknął to na początek stawiam dwie propozycje:
- podyskutujmy na temat zapisu w regulaminie odnośnie zasad dostępu do otwartej dyskusji
- opisania zasad uzyskiwania statusu Klubowicza AKP

Jest A6 2,4 ALF '98
Było B4 2,0 ABK '92
Było B3 1,8 NE '89

Tytuł:
PostNapisane: 16.wrz.2008 22:20:48 
Użytkownik

Auto: Audi S2, Audi 80 Avant
status klubowicza jest w przygotowaniu.

Obrazek

iiii nowa zabawka Suzuki V-Strom DL1000 :P

Tytuł:
PostNapisane: 16.wrz.2008 22:21:54 
Użytkownik

Basket,

cieszy, że doszukujesz się pozytywów w historii wzajemnych relacji. nie mniej jednak, obawiam się, że umknęły Ci pewne wątki, od których się wszystko zaczęło.

...a zaczęło się od uzytkownika Bolec, który kupił 2.5TDI V6 z popsutą VP44. [w skrócie] z oceny logów i zasady działania wysnułem, że taka jest właśnie przyczyna niemocy samochodu, co było zdaniem odrębnym. wówczas stałem się wrogiem moderatora P., a OBD stało się przejawem najgorszej formy obcowania z jednostką napędową.
dlaczego? osobom bystrym, polecam złotą myśl o królu.

zastanawiam się doprawdy, czy tak niewiele osób czyta już topiki związane z V6, że nikt nie widzi co pewne osoby z przyciskami wyprawiają?
[nie dość, że zachowania żenujące na poziomie relacji międzyludzkich, to jeszcze nieprawdziwe z punktu widzenia wiedzy technicznej]

Emsi,

miło mi. jakby co, to założę nowe konto.
;)

Anthem Advanced 1

Tytuł:
PostNapisane: 16.wrz.2008 22:23:51 
Użytkownik

quattrofan napisał(a):

Mogę wiedzieć kto konkretnie się tym zajmuje czy jest to tajemnica niedostępna dla maluczkich?

Jest A6 2,4 ALF '98
Było B4 2,0 ABK '92
Było B3 1,8 NE '89

Tytuł:
PostNapisane: 16.wrz.2008 22:23:55 
Użytkownik

Auto: AFN quattro,AVG quattro, CFHF 4x4
Jeśli czujesz się dotknięty moją wypowiedzią, sam odpowiedziałeś sobie na swoje pytanie.

Nie wiem dokąd zmierza ta dyskusja, skoro wszystko jest jasne i przejrzyste.
Ktoś zasłużył i oberwał kartkami, nie umiał się dostosować do RF i dostał banem. Proste i zgodne z RF. Zasady dostępu do FK są opisane w RF, jeśli zechcesz go przeczytać.
Zasady dyskusji również opisane są w RF, którego nikt nie czyta, bo i po co
...

@ Mesz:
meszrum napisał(a):
Basket,

cieszy, że doszukujesz się pozytywów w historii wzajemnych relacji. nie mniej jednak, obawiam się, że umknęły Ci pewne wątki, od których się wszystko zaczęło.

...a zaczęło się od uzytkownika Bolec, który kupił 2.5TDI V6 z popsutą VP44. [w skrócie] z oceny logów i zasady działania wysnułem, że taka jest właśnie przyczyna niemocy samochodu, co było zdaniem odrębnym. wówczas stałem się wrogiem moderatora P., a OBD stało się przejawem najgorszej formy obcowania z jednostką napędową.
dlaczego? osobom bystrym, polecam złotą myśl o królu.

zastanawiam się doprawdy, czy tak niewiele osób czyta już topiki związane z V6, że nikt nie widzi co pewne osoby z przyciskami wyprawiają?
[nie dość, że zachowania żenujące na poziomie relacji międzyludzkich, to jeszcze nieprawdziwe z punktu widzenia wiedzy technicznej]

Cały czas powtarzałem , że z perełkami tylko kłopot ;)

Meszrum: nie śledziłem tego tematu i ciężko mi się jednoznacznie odnieść , ale takiej eskalacji wzajemnych animozji wśród do niedawna cukrzących sobie osób w życiu nie widziałem.
Podejrzewam że powód jest inny i jest banalny ... ;)

Ostatnio edytowano 16.wrz.2008 22:31:26 przez Baskecior, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 16.wrz.2008 22:28:52 
Użytkownik

Auto: Audi S2, Audi 80 Avant
MarioBeer napisał(a):
quattrofan napisał(a):

Mogę wiedzieć kto konkretnie się tym zajmuje czy jest to tajemnica niedostępna dla maluczkich?

przeze mnie są proponowane zmiany do dyskusji z adminami i moderatorami, a następnie są przedstawiane ogółowi i zazwyczaj przy braku sprzeciwu dołączane do regulaminu.

Obrazek

iiii nowa zabawka Suzuki V-Strom DL1000 :P

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1