Jeśli czujesz się dotknięty moją wypowiedzią, sam odpowiedziałeś sobie na swoje pytanie.
Nie wiem dokąd zmierza ta dyskusja, skoro wszystko jest jasne i przejrzyste.
Ktoś zasłużył i oberwał kartkami, nie umiał się dostosować do RF i dostał banem. Proste i zgodne z RF. Zasady dostępu do FK są opisane w RF, jeśli zechcesz go przeczytać.
Zasady dyskusji również opisane są w RF, którego nikt nie czyta, bo i po co
...
@ Mesz:
meszrum napisał(a):
Basket,
cieszy, że doszukujesz się pozytywów w historii wzajemnych relacji. nie mniej jednak, obawiam się, że umknęły Ci pewne wątki, od których się wszystko zaczęło.
...a zaczęło się od uzytkownika Bolec, który kupił 2.5TDI V6 z popsutą VP44. [w skrócie] z oceny logów i zasady działania wysnułem, że taka jest właśnie przyczyna niemocy samochodu, co było zdaniem odrębnym. wówczas stałem się wrogiem moderatora P., a OBD stało się przejawem najgorszej formy obcowania z jednostką napędową.
dlaczego? osobom bystrym, polecam złotą myśl o królu.
zastanawiam się doprawdy, czy tak niewiele osób czyta już topiki związane z V6, że nikt nie widzi co pewne osoby z przyciskami wyprawiają?
[nie dość, że zachowania żenujące na poziomie relacji międzyludzkich, to jeszcze nieprawdziwe z punktu widzenia wiedzy technicznej]
Cały czas powtarzałem , że z perełkami tylko kłopot
Meszrum: nie śledziłem tego tematu i ciężko mi się jednoznacznie odnieść , ale takiej eskalacji wzajemnych animozji wśród do niedawna cukrzących sobie osób w życiu nie widziałem.
Podejrzewam że powód jest inny i jest banalny ...