jestem tego samego zdania co dwaj poprzedni rozmówcy.
Niech w końcu wypłynie to wielkie gówno na światło dzienne , wtedy będzie można je łatwiej sprzątnąć i oczyścić atmosferę.
Karolu co do mojej rozmowy z Grzegorzem na Twój temat , to była prywatna rozmowa po za forum i nie związana z nim. Bardziej w sensie , że ja będe miał coś do stracenia , a nie Ty.
Po za tym wtedy jeszce oboje się lubiliscie i nie widziałem przeciwskazań, by to zataić przed nim. Jednak prosiłem by nie rozpowrzechniał tego.
Tak masz rację nie wiedziałęm co się stało z autem i nie interesowało mnie to , lecz nie chciałem by to ogłoszenie było na AKP o co też Cię poprosiłem i się zgodziłeś by je usunąć.
Nic do Ciebie nie mam i nadal tak będzie.
Arturze do mnie ponoć co jakiś czas ktoś coś ma. Może słusznie może nie , nie ja to oceniam.
Ja po prostu mam już dość tych waśni , przepychanek. CHCĘ SPOKOJU na tym forum. Utożsamiam się z nim i spędzam tu naprawdę sporo czasu.Średnio po 5 6 godzin dziennie, czasami nawet i po 10 przebywam na AKP. Nie chce stracić tego co pomogło mi złapać i pogłębić bakcyla jakim jest miłość do tej marki. Spotkałem tutaj naprawdę wielu wartościowych , pomocnych i życzliwych osób. Wiele rzeczy się dowiedziałem i nauczyłem.
Nie mam zamiaru bezczynnie stać i patrzeć jak "mój dom" się rozpada.
NIE NIE i po trzykroć NIE
Potrzebne jest nam obopulne zaufanie. Bardziej przemyślane decyzje i wypowiedzi ( obie strony).
I przede wszystkim oczyszczenie tego co się obecnie dzieje.
dzięki za uwagę.