pajak100 napisał(a):
Ciekawe co Ty Ivo chcesz w swojej przerobić?? Może dodasz dodatkowy gar ? Bedzie R5+1V Wstaw podtlenek to pogadamy o mocach
pajak100 napisał(a):
Może zachipuj ??? Hahaha. Proponuję Ci wrócić do serii bo swoją byłą złotą coupe 20V stawiam ponad wszystkimi 2.3 20V ze śląska.
kolego sapiesz do mnie nie wiem czemu
jechalem tym autem i stwierdzam ze jedzie jak byłe Audi 90 2.2 Robiego i tyle. Moja na sekwensji jezdzi o NIEBO lepiej niż była twoja zaraz po zakupie przez Robiego. mam nadzieje.. Baa - jestem pewien ze teraz jezdzi lepiej i ze bedzie jezdzila lepiej od mojej ale to w dalszym czasie
Po co wsadzac nitro do takiego auta?
Jakbym chcial rakiete to juz dawno ją mam tylko po co mi 4 auta?
Gaz w audiku mam bo juz go z nim kupilem, a ze problemow nie sprawia to sobie w nim nadal siedzi.
Sądząc po modyfikacjach i ich sposobie wykonania ciesze sie, ze auto wrescie trafiło w dobre ręce
Myslalem ze nikt nie pobije pomyslowoscia poprzedniego wlasciciela mojej kupety (podlaczenie prawego tylnego kierunkowskaza do wycieraczki tylnej szyby za pomoca kabla
) ale widzac Twoje "monstergarażowe" wyczyny stwierdzam, ze jestes
THE BEST :peace:
Tez swoja mialem zachwaszczona ale nie az tak jak od Robiego.. Cóż.. idealnego auta sie nie kupi
Co do Robiego to kreska bedzie napewno, jak przegram to i tak wypijemy z Twoje zdrowie