Przemysław napisał(a):
Przepraszam wszystkich kogo uraziłem troche mnie poniosło !!!!!!!!!!!!
a w szczególności newmana bo to na jego samochodzie sie rozegrało ....i wszystko co napisze teraz jest usprawiedliwieniem moich wczesniejszych slow
Martwi mnie jedna rzecz ze nie jesteście w 100 % obiektywni poniewaz bronicie samochodu swojego kolegi mnie nie znacie wiec jest wam prosciej
Ile samochodów skarciliśmy opisaliśmy i zadnen link nie został wykasowany tak jak stalo sie w tym przypadku gdyby to bylo autko nie klubowicz pojezdzilibysmy po nim jak po lysej kobyle i temat zakonczylby sie jak kazdy inny
probojecie parodiowac moje zarzuty co do samego samochodu do ksiazki serwisiowej chodz nie uzylem tylko tego argumentu ( chodz pochwalam pokazanie ksiazki serwisiowej przez wlasciciela ) a tu posypalo sie mnustwo argumentow i terori na temat przebiegow nawet padla propozycja odsprzedania z cofnietym licznikiem ale zaden z was nie powiedzial czy przy tych 250 tys np obszywaliście skóre na kierownicy i czy stając po tej drugiej stronie czyli kupujac nie zastanowilibyscie sie dlaczego fis jest poprzepalany dlaczego kierownica jest obszyta co do siedzen np prostym wytlumaczeniem jest poprostu samochod latal po trasach i nie wsiadalo i wysiadalo sie z niego jak w miescie
czy wg mnie 24 tys za 11 letni samochod to malo ???? powiem szczerze nie mam pojecia dlatego poniewaz ceny sa tak rozne samochodow jest tak wiele teraz do sprzedania ze czasami za taka cene chca sprzedac c4 a niekiedy za c4 c5 chca 30 -35 tys a czasami ok 20 tys wiec wydaje mi sie ze cena odpowiednia jest taka jaka ktos chce zaplacic i tu chce podkreslic ze o tym starszym i nowszym samochodzie szpanie itd mialem wlasnie taka sytuacje czy kupic a6 ktore jest piekne wg mnie ale bardzo kosztowne w utrzymaniu jak dla kogos kto ma te i czesto tez na zasadzie uskladania 25 czy nie lepiej skromniej mniej prestizu itd ale jednak jest mnie stac cos przy tym zrobic i nie rujnuje mnie kazda kupiona czesc
newman powiedz mi czy uwazasz ze za rzeczy ktore wychwycilem ze zdj powinienem sie wstydzić ????czy moje uwagi są niekompetentne ????i nienadaje sie do kometowania???? w tym dziale komentuje bo tu moge podzielic sie z moimi spostrzezeniami uwagami i tym co zauwazylem.... w innych nie bo sa tu lepsi
morgoth o szpanerach napisalem ogolnikowo z tego co pamietam o co konkretnie mi chodzilo napisalem troszke wyzej jesli cie urazilem to przepraszam
ivo o co mi chodzilo napisalem wyzej ale nei wiem czy ty zrozumiales przeslanke tu nei chodzi o to kto dluzej pojeździ bo ja moge napisac ze za 5 lat moj bedzie mial rowne 5 a ten 17 bedzie miale 22 i nie pojeździsz bo np zgnije nie o to mi chodzi żeby kogos tu wysmiewac tylko o to że koszty utrzymania tej pandy i tego 17 letniego sa nie porównywalne i paliwa i koszty w sensie dolożenia tu lejesz do baku i jezdzisz a w starszym zawsze trzeba miec na uwage to trzeba zrobic to i to
odpowiedzialem kazdemu w miare możliwości mam nadzieje że wszyscy ci ktorych dotchnąłęm przyjeli przeprosiny ....Pozdrawiam serdecznie Milego wieczoru
Rzeczy które wychwycileś może i świadczą o Twojej "kompentencji", z tym że nie do końca. Rzuciłeś mówiąc
delikatnie przebiegiem z kapelusza.
Książka jest jaka jest i kierownica jest obszyta - nic tu nie jest ukryte i tylko na tej podstawie wydałeś swoją opinię,
ale oprócz tego widać fotel, lewą manetkę i pedały które raczej nie wskazują na Twój przebieg
. To że jeden właściel robił rocznie 60tysi, wg Ciebie oznacza, że dwóch pozostałych też musiało
. FIS to jedna z powszechnych wad C5, auto jest prawie z początku produkcji (nie wyświetla zaledwie dwóch liń i to tylko czasami) i wogóle to nie wiem jaki FIS ma związek z przebiegiem
(wg moich obserwacji bardziej z warunkami atmosferycznymi, może się myle). Hak nawet na zdjęciach widać że nie jest zjechany, jak jesteś taki drobiazgowy, to pewnie to zauważyłeś
.
Napisałeś że moje Audi ma więcej wspólnego ze wstydem (o struclepl nie wspomne) niż z dobrym egzemplarzem - uzasadnij, bo wg mnie to przegięcie.
Co do linku, ani na zamieszczenie, ani na usunięcie nie miałem żadnego wpływu, za co nie mam absolutnie do nikogo żadnych pretensji.
Jakby co to wklejam go osobiście jeszcze raz
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=462502240
Poza tym jak pisałem już wcześniej, wszystkie problemy opisywałem na forum, można to łatwo sprawdzić i zweryfikować. Myślę że przy 500tyś co drugi dzień pisałbym post POMOCY, a jakoś nie ma takiego ani jednego.
Ale po co sprawdzać, jak na podstawie obszytej kierownicy mozna wydać krzywdzący wyrok.
No cóż... nie pozdrawiam