.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 27.lis.2024 05:30:23

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 05.lis.2008 22:25:32 
Moderator

Auto: S6 C4
Ja nie wiem po co w ogóle te dywagacje nt.liczników, książek itp. :?: Jak się chce kupić to się jedzie ogląda, jak pasuje to się płaci kasę i odjeżdża. Przemysław wg Ciebie prawie 24k to mało za 11-letnie auto :?:

+
CFFB

Tytuł:
PostNapisane: 05.lis.2008 23:28:22 
Użytkownik

O widze że chodzi o mój samochód...
Przemysław napisał(a):
HEHE widze ze wszyscy na mnie naskoczyli nawet ma znaczenie czym jeżdżę :D:D na ksiażke nawet nie patrzysz ale w tej ksiazce jest napisane ze w 2001 roku jest 200 tys
nie wiem kto tam nie widzi przetarc na kierownicy - jak masz je widziec skoro ktos na nowo ją obszył
rzucam typowymi doległościami poniewaz to sie pierwsze rzuca w oczy (wybacz ze zdjec nie poslucham silnika ) i nie naskakuje na nikogo tylko powiedziałem że jeśli sie coś pokazuje w klubie to trzeba być tego pewnym (to jest dla mnie taka najnormalniejsza zasada jesli komus cos pokazuje proponuje to musi byc to w idealnym stanie moze nawet lepszym niz dla siebie) = dam takie porównanie ktos chce kupic zegarek z klubu zegarkow ja pisze no kolega klubowy ma do sprzedania nie jesteśmy na stronie strucle.pl tylko audklub...

morg....(nie pamietam niku ) oczywiście ze samochód który ma 500 tys może być całkiem nie zły aczkolwiek silnik to nie cale autko i niekiedy juz psujace sie pierdolki moga cie poprostu skonczyc i lepiej kupic mlodsze ktore ma mniej prestiżu mniej przebiegu za podobną cene niż szpanować jak nie wiem a wkładać wiekszość swoich zarobków w samochód

ja swoje zdanie już powiedziałem wszyscy je znają już nie bede sie wypowiadał w tym temacie bo dojdzie do kłutni sa zwolennicy nowych sa zwolennicy lekko przechadzanych i sa zwolennicy tez trupów byleby to była prestiżowa marka chodź jego egzemplarz z prestiżem ma już nie wiele wspólnego wiecej ze wstydem :)

No toś mi pojechał... a co z fotelem?? Może też wymieniłem na nowy??
Mówisz że jak się czegoś nie jest pewnym - to nie powinno się tego reklamować. Może pomyślisz odwrotnie - jak się czegoś nie jest pewnym - to nie powinno się krytykować, czy jak wręcz w Twoim przypadku przekreślać i nazywać struclem :/
Jakbym nie pokazał książki, to ile dałbyś jej kilometrów - też 500k??
Książka pochodzi z Niemiec, nie mnie oceniać jej autentyczność (chodź sądząc po ilościach wlepek w całym aucie jest autentyczna), przebiegu nie weryfikowałem (pierwszy właściciel to mój dobry kolega ze szkoły mozna to sprawdzić w 5sek na NK i znam to auto od momentu sprowadzenia). Jeśli chodzi o 50tyś w kraju to oprócz niej miał równocześnie 2.5 V6 z 2000r, więc choćby chciał, to dwoma nie był w stanie jeździć. Jeśli chodzi o mnie, ja przez 5 dni w tygodniu jeżdżę Mercedesem Vito, a Audi to auto weekendowo-wakacyjne.

Co do skórzanej kiery, mozna ją załatwić po jednej zimie odgarniając śnieg gołymi dłońmi.

Co do stanu auta, można też przejrzeć szukajkę i sprawdzić ile mój "500tysięcznik" miał usterek i jak poważnych.
Można też sprawdzić, że kolega Przemysław jest niekoronowanym liderem działu .: KUPUJEMY AUDI :.

Ps. Ivo z tym Włochem to chyba nie o moje auto Ci chodziło

C5 A6 AFN 98' AVANT
B6 A4 AWX 01' AVANT
8P A3 BKC 04'
2x S6 C4 AEC 95'
B3 AVB 89' QUATTRO :)
COUPE NG/LPG 92'
B5 A4 ABC/LPG 97' QUATTRO
COUPE ALH 92' QUATTRO
A8 D2 AAT 01' QUATTRO

C5 A6 ASG 01'
Jest
COUPE KV 85'

Tytuł:
PostNapisane: 05.lis.2008 23:54:50 
Moderator

Auto: S6 C4
Bez nerw ;) , taka już ludzka mentalność i sami tego nie zmienimy :/ Jak chcesz być ok i pokazujesz książkę to zaraz się podnosi szum, że podrobiona, jak nie ma to tym bardziej źle. Od 10-cio i więcej letnich aut wymaga się stanu salonowego. Nic tylko ciepły mocz na to.... :peace:

+
CFFB

Tytuł:
PostNapisane: 06.lis.2008 07:06:41 
Użytkownik

Auto: Coupe turbo quattro
newman napisał(a):
Ps. Ivo z tym Włochem to chyba nie o moje auto Ci chodziło

chodzilo mi o auto z pierwszego posta wątku
http://www.allegro.pl/item474877741_aud ... senon.html

Tytuł:
PostNapisane: 06.lis.2008 07:55:54 
Moderator

Auto: Audi A8 D2 4.2 quattro
Cytuj:
lepiej kupic mlodsze ktore ma mniej prestiżu mniej przebiegu za podobną cene niż szpanować jak nie wiem a wkładać wiekszość swoich zarobków w samochód

Kolego od szpanerów to mnie nie wyzywaj.... Ci co mnie znają wiedzą że baaaardzo nie trafiłeś. A co do filozofi - lepiej młodszy, mniejszy przebieg niz stara limo - to tutaj moim zdaniem właśnie równie dobrze może być szpan (mam nowszy i lepszy niż twój stary strucel)

Nie pomyslałeś że są ludzie którzy właśnie LUBIĄ stare auta i nie zamienili by je nawet na 3x bardziej szpanerskie nówki sztuki??

Honda NC750S DCT '2019 [09.2019-teraz] R2
Email: lukaszgryglicki@o2.pl, tel: 693582014
Морготх
Leśny Dziadek

Tytuł:
PostNapisane: 06.lis.2008 13:05:14 
Użytkownik

Przemysław napisał(a):
lepiej kupic mlodsze ktore ma mniej prestiżu mniej przebiegu za podobną cene niż szpanować jak nie wiem a wkładać wiekszość swoich zarobków w samochód

kup se nowa pande a gwarantuje ci ze moj 17 letni złom pojezdzi dzluzej niz te twoje mlodsze i z mniejszym przebiegiem ;)

Tytuł:
PostNapisane: 06.lis.2008 19:40:56 
Użytkownik

Przepraszam wszystkich kogo uraziłem troche mnie poniosło !!!!!!!!!!!!
a w szczególności newmana bo to na jego samochodzie sie rozegrało ....i wszystko co napisze teraz jest usprawiedliwieniem moich wczesniejszych slow :)

Martwi mnie jedna rzecz ze nie jesteście w 100 % obiektywni poniewaz bronicie samochodu swojego kolegi mnie nie znacie wiec jest wam prosciej
Ile samochodów skarciliśmy opisaliśmy i zadnen link nie został wykasowany tak jak stalo sie w tym przypadku gdyby to bylo autko nie klubowicz pojezdzilibysmy po nim jak po lysej kobyle i temat zakonczylby sie jak kazdy inny

probojecie parodiowac moje zarzuty co do samego samochodu do ksiazki serwisiowej chodz nie uzylem tylko tego argumentu ( chodz pochwalam pokazanie ksiazki serwisiowej przez wlasciciela ) a tu posypalo sie mnustwo argumentow i terori na temat przebiegow nawet padla propozycja odsprzedania z cofnietym licznikiem ale zaden z was nie powiedzial czy przy tych 250 tys np obszywaliście skóre na kierownicy i czy stając po tej drugiej stronie czyli kupujac nie zastanowilibyscie sie dlaczego fis jest poprzepalany dlaczego kierownica jest obszyta co do siedzen np prostym wytlumaczeniem jest poprostu samochod latal po trasach i nie wsiadalo i wysiadalo sie z niego jak w miescie

czy wg mnie 24 tys za 11 letni samochod to malo ???? powiem szczerze nie mam pojecia dlatego poniewaz ceny sa tak rozne samochodow jest tak wiele teraz do sprzedania ze czasami za taka cene chca sprzedac c4 a niekiedy za c4 c5 chca 30 -35 tys a czasami ok 20 tys wiec wydaje mi sie ze cena odpowiednia jest taka jaka ktos chce zaplacic i tu chce podkreslic ze o tym starszym i nowszym samochodzie szpanie itd mialem wlasnie taka sytuacje czy kupic a6 ktore jest piekne wg mnie ale bardzo kosztowne w utrzymaniu jak dla kogos kto ma te i czesto tez na zasadzie uskladania 25 czy nie lepiej skromniej mniej prestizu itd ale jednak jest mnie stac cos przy tym zrobic i nie rujnuje mnie kazda kupiona czesc

newman powiedz mi czy uwazasz ze za rzeczy ktore wychwycilem ze zdj powinienem sie wstydzić ????czy moje uwagi są niekompetentne ????i nienadaje sie do kometowania???? w tym dziale komentuje bo tu moge podzielic sie z moimi spostrzezeniami uwagami i tym co zauwazylem.... w innych nie bo sa tu lepsi

morgoth o szpanerach napisalem ogolnikowo z tego co pamietam o co konkretnie mi chodzilo napisalem troszke wyzej jesli cie urazilem to przepraszam

ivo o co mi chodzilo napisalem wyzej ale nei wiem czy ty zrozumiales przeslanke tu nei chodzi o to kto dluzej pojeździ bo ja moge napisac ze za 5 lat moj bedzie mial rowne 5 a ten 17 bedzie miale 22 i nie pojeździsz bo np zgnije nie o to mi chodzi żeby kogos tu wysmiewac tylko o to że koszty utrzymania tej pandy i tego 17 letniego sa nie porównywalne i paliwa i koszty w sensie dolożenia tu lejesz do baku i jezdzisz a w starszym zawsze trzeba miec na uwage to trzeba zrobic to i to

odpowiedzialem kazdemu w miare możliwości mam nadzieje że wszyscy ci ktorych dotchnąłęm przyjeli przeprosiny ....Pozdrawiam serdecznie Milego wieczoru

Tytuł:
PostNapisane: 06.lis.2008 19:47:43 
Użytkownik

no tu sie z toba zgodze a klubowych aut nie bronie bo widzialem nie jedno i moge pwoiedziec ze to ścierwa :D

Tytuł:
PostNapisane: 07.lis.2008 00:40:55 
Użytkownik

Przemysław napisał(a):
Przepraszam wszystkich kogo uraziłem troche mnie poniosło !!!!!!!!!!!!
a w szczególności newmana bo to na jego samochodzie sie rozegrało ....i wszystko co napisze teraz jest usprawiedliwieniem moich wczesniejszych slow :)

Martwi mnie jedna rzecz ze nie jesteście w 100 % obiektywni poniewaz bronicie samochodu swojego kolegi mnie nie znacie wiec jest wam prosciej
Ile samochodów skarciliśmy opisaliśmy i zadnen link nie został wykasowany tak jak stalo sie w tym przypadku gdyby to bylo autko nie klubowicz pojezdzilibysmy po nim jak po lysej kobyle i temat zakonczylby sie jak kazdy inny

probojecie parodiowac moje zarzuty co do samego samochodu do ksiazki serwisiowej chodz nie uzylem tylko tego argumentu ( chodz pochwalam pokazanie ksiazki serwisiowej przez wlasciciela ) a tu posypalo sie mnustwo argumentow i terori na temat przebiegow nawet padla propozycja odsprzedania z cofnietym licznikiem ale zaden z was nie powiedzial czy przy tych 250 tys np obszywaliście skóre na kierownicy i czy stając po tej drugiej stronie czyli kupujac nie zastanowilibyscie sie dlaczego fis jest poprzepalany dlaczego kierownica jest obszyta co do siedzen np prostym wytlumaczeniem jest poprostu samochod latal po trasach i nie wsiadalo i wysiadalo sie z niego jak w miescie

czy wg mnie 24 tys za 11 letni samochod to malo ???? powiem szczerze nie mam pojecia dlatego poniewaz ceny sa tak rozne samochodow jest tak wiele teraz do sprzedania ze czasami za taka cene chca sprzedac c4 a niekiedy za c4 c5 chca 30 -35 tys a czasami ok 20 tys wiec wydaje mi sie ze cena odpowiednia jest taka jaka ktos chce zaplacic i tu chce podkreslic ze o tym starszym i nowszym samochodzie szpanie itd mialem wlasnie taka sytuacje czy kupic a6 ktore jest piekne wg mnie ale bardzo kosztowne w utrzymaniu jak dla kogos kto ma te i czesto tez na zasadzie uskladania 25 czy nie lepiej skromniej mniej prestizu itd ale jednak jest mnie stac cos przy tym zrobic i nie rujnuje mnie kazda kupiona czesc

newman powiedz mi czy uwazasz ze za rzeczy ktore wychwycilem ze zdj powinienem sie wstydzić ????czy moje uwagi są niekompetentne ????i nienadaje sie do kometowania???? w tym dziale komentuje bo tu moge podzielic sie z moimi spostrzezeniami uwagami i tym co zauwazylem.... w innych nie bo sa tu lepsi

morgoth o szpanerach napisalem ogolnikowo z tego co pamietam o co konkretnie mi chodzilo napisalem troszke wyzej jesli cie urazilem to przepraszam

ivo o co mi chodzilo napisalem wyzej ale nei wiem czy ty zrozumiales przeslanke tu nei chodzi o to kto dluzej pojeździ bo ja moge napisac ze za 5 lat moj bedzie mial rowne 5 a ten 17 bedzie miale 22 i nie pojeździsz bo np zgnije nie o to mi chodzi żeby kogos tu wysmiewac tylko o to że koszty utrzymania tej pandy i tego 17 letniego sa nie porównywalne i paliwa i koszty w sensie dolożenia tu lejesz do baku i jezdzisz a w starszym zawsze trzeba miec na uwage to trzeba zrobic to i to

odpowiedzialem kazdemu w miare możliwości mam nadzieje że wszyscy ci ktorych dotchnąłęm przyjeli przeprosiny ....Pozdrawiam serdecznie Milego wieczoru

Rzeczy które wychwycileś może i świadczą o Twojej "kompentencji", z tym że nie do końca. Rzuciłeś mówiąc delikatnie przebiegiem z kapelusza.
Książka jest jaka jest i kierownica jest obszyta - nic tu nie jest ukryte i tylko na tej podstawie wydałeś swoją opinię, ale oprócz tego widać fotel, lewą manetkę i pedały które raczej nie wskazują na Twój przebieg :/ . To że jeden właściel robił rocznie 60tysi, wg Ciebie oznacza, że dwóch pozostałych też musiało :/ . FIS to jedna z powszechnych wad C5, auto jest prawie z początku produkcji (nie wyświetla zaledwie dwóch liń i to tylko czasami) i wogóle to nie wiem jaki FIS ma związek z przebiegiem :/ (wg moich obserwacji bardziej z warunkami atmosferycznymi, może się myle). Hak nawet na zdjęciach widać że nie jest zjechany, jak jesteś taki drobiazgowy, to pewnie to zauważyłeś :/ .

Napisałeś że moje Audi ma więcej wspólnego ze wstydem (o struclepl nie wspomne) niż z dobrym egzemplarzem - uzasadnij, bo wg mnie to przegięcie.

Co do linku, ani na zamieszczenie, ani na usunięcie nie miałem żadnego wpływu, za co nie mam absolutnie do nikogo żadnych pretensji.

Jakby co to wklejam go osobiście jeszcze raz http://www.allegro.pl/show_item.php?item=462502240

Poza tym jak pisałem już wcześniej, wszystkie problemy opisywałem na forum, można to łatwo sprawdzić i zweryfikować. Myślę że przy 500tyś co drugi dzień pisałbym post POMOCY, a jakoś nie ma takiego ani jednego.
Ale po co sprawdzać, jak na podstawie obszytej kierownicy mozna wydać krzywdzący wyrok.

No cóż... nie pozdrawiam

C5 A6 AFN 98' AVANT
B6 A4 AWX 01' AVANT
8P A3 BKC 04'
2x S6 C4 AEC 95'
COUPE NG/LPG 92'
COUPE ALH 92' QUATTRO
A8 D2 AAT 01' QUATTRO

C5 A6 ASG 01'
Jest
COUPE KV 85'

Tytuł:
PostNapisane: 07.lis.2008 08:14:40 
Moderator

Spoko Przemek, chodziło mi tylko o to że nie każdy kto ma stare auto ale wyższej klasy (zamiast nowego niższej) jest szpanerem, niektórych pomprostu nie stać na nowe A8 (więc kupuje 15-letnie nawet pomimo tego że nowa panda czy dacia byłaby za tą kasę) :peace:
PS: ja się tak łatwo nie obrażam - trzeba się bardziej postarać :P
:D

Морготх
Leśny Dziadek

Tytuł:
PostNapisane: 07.lis.2008 11:15:37 
Użytkownik

Może ja coś dorzucę ,byłem bliski zakupu pojazdu od Newnana ale z przyczyn finansowych odstąpilem od transakcji /pożyczkodawca się wycofał/,oglądałem to auto i nim się przejechałem-naprawdę same pozytywne odczucia,lajtowy cziptuning silnika jest jak najbardziej na miejscu i rzeczywiście auto ,,jedzie,,.wnętrze bez zastrzeżeń,praca zawieszenia również,słyszalne terkotanier silnika przy przyspieszaniu ale nie mam porównania z innymi,może wynika to z błędu kąta wtrysku i czujnika temp,ale szczegóły do właściciela.nadwozie bez uwag poza ponoć typowymi wykwitami korozji przy relingach dachowych.FIS-owszem częściowo zanikający ale informacje bieżące wyświetlane bez zastrzeżeń -bardziej widoczne przy nawigacji -bezużytecznej zresztą w RP. PS.Nagłośnienie very,very good.

Tytuł:
PostNapisane: 07.lis.2008 14:53:27 
Użytkownik

no te parchy w okolicach relingów to niestety taki ich ból też to mam w A6 01rok :(

MB W210 2.9 TD 97' AVANTGARDE SPRZEDAM!
A3 1.8T ARZ 150PS 00' SPRZEDANA!!
Fiat Ducato Maxi 3.0 JTD MJ 11'

Tytuł:
PostNapisane: 07.lis.2008 15:18:49 
Użytkownik

Nie pozdrawiasz powiem szczerze nie zalezy mi na twoich pozdrowieniach ja reke podaje nawet wrogowi ale to już jest kwestia kultury

MorgothV8 ciesze sie ze nie obrazileś tylko podszedłeś do moich słów mądrze :)

endriu13 a czy ja powiedziałem ze tym samochodem sie bedzie źle jeździć ???? przeczytaj jeden z pierwszych postów na ten temat chodziło mi o to żeby nie pokazywać w sensie reklamować samochodów tym że jest to samochód klubowicza których nie jesteśmy pewni i tu właśnie jest dla mnie ta smutna sprawa bo NIKT nie powiedział że sie ze mną zgadza pomimo że miałem racje uczestnictwo w klubie , wiadomość ze jest to samochód od klubowicza wzbudza zaufanie może sprawić wrażenie(w sensie wyobrażenie) w potencjalnym kupujących że jest to samochód jak z salonu a prawda może okazać zupełnie inna i ktoś później do nas moze miec pretensje że ubraliśmy go w coś zużytego taki jest mój ptk widzenia każdy ma prawo do swojego zdania

i podałem tu przykład z klubu np zegarków że nie wyobrażam sobie żeby ktoś tam polecił np nie orginalny zegarek czy zniszczony jako zegarek klubowicza i tam można mieć do tego stopnia zaufanie że jesli kupujesz od klubowicza to w ciemno można kupić bez oglądania gdzie czasami ceny tych sikorów przekraczają wartość wiekszości tych lepszych fur z klubu ....I TO JEST SEDNO TEJ SPRAWY KTÓRĄ CHCIAŁEM PRZEDSTAWIĆ(a zburzyło to wojne) - KLUB JAKO COŚ CO WZBUDZA ZAUFANIE i jest autorytetem

Newman
oczywiście że żuciłem przebiegiem z kapeluza ponieważ nawet ty nie wiesz ile to może mieć przejechane i nawet twój kolega tego nie wie wiec nie ma o czym dyskutować pokazałem kilka rzeczy które rzucają sie w oczy ze zdj i to wszystko i chyba nie zaprzeczysz że jeśli stoisz przed kupnem nie mowie kontetnie twojej c5 ale powiedzmy nowej a8 i zobaczysz to co ja wymieniłem to nie da ci to do myślenia ???? powiesz sobie a spoko to ze przemek wskazal mi to i to ze jest inne niz powinno to jest z kapelusza to jest nie wazne ....wazne jest to ze automat nie szaprie silnik tez nie zle chodzi zawiecha tez nie jest zla a pojezdzisz chwile wymienisz plyny i okaze sie ze zooonkk bo byly podolewane specyfiki troche podrutowane i teraz trzeba dolożyć nie wiadomo ile...

nie nazwałem twojej a6 struclem czytaj dokładnie był przykład o co mi konkretnie chodzi ! c5 wg jest bardzo ładnym samochodem już wcześniej to powiedziałem i nic o wstydzie co do twojej audi nie napisałem tylko o wielu osobach które pod remizami szpanują śmigłem 4 kółkami badz gwiazda na masce a ma samochód na który go nie stać i przerasta go ...

pozdrawiam wszystkich :) a w szczególności newmana :) którego przeprosiłem ale sie na mnie obraził i nie przyjmuje przeprosin ...

Tytuł:
PostNapisane: 07.lis.2008 15:56:23 
Użytkownik

Przemysław napisał(a):

wiadomość ze jest to samochód od klubowicza wzbudza zaufanie może sprawić wrażenie(w sensie wyobrażenie) w potencjalnym kupujących że jest to samochód jak z salonu a prawda może okazać zupełnie inna i ktoś później do nas moze miec pretensje że ubraliśmy go w coś zużytego taki jest mój ptk widzenia każdy ma prawo do swojego zdania

Idąc Twoim tokiem myślenia, na dział .:KUPUJEMY AUDI:. powinno się wrzucać chyba auta maksymalnie dwuletnie.
No nie wiem jaki człowiek musiałby być naiwny, aby od 10 letniego auta oczekiwać stanu salonowego... aczkolwiek wnętrze mojego samochodu dużo od takiego stanu nie odbiega ;).

Przemysław napisał(a):

ja swoje zdanie już powiedziałem wszyscy je znają już nie bede sie wypowiadał w tym temacie bo dojdzie do kłutni sa zwolennicy nowych sa zwolennicy lekko przechadzanych i sa zwolennicy tez trupów byleby to była prestiżowa marka chodź jego egzemplarz z prestiżem ma już nie wiele wspólnego wiecej ze wstydem :)

Jeśli to nie było do mnie, to Przepraszam, może źle zrozumiałem Twój przekaz, bo ciśnienie mialem wysokie.

Jeszcze taka moja refleksja. Dotyczy właśnie zakupu starszych samochodów.
Każdy trąbi na tym forum (z czym się zgadzam) że silnki diesla (benzyny też) są niezawodne, materiały i wykonanie samochodu bardzo dobre, blachara ocynkowana itp itd i co z tego wynika :?: :?: Jakiś czas temu był wzięty jakiś tam AEL na języki - pierwszy czy drugi post: nie bierz - zderzaki malowane. K....a to jest wada w 14 letnim aucie?? Przecież to auto nie zgnije jeszcze przez 10 lat a silnik robi 700-1mln kilometrów. Tj jeden z przykładów, a takich są tu miliony
Mi ręce opadają jak takie rzeczy czytam.

Druga sprawa wachlowanie cenami. Jak coś tanio to podejrzanie. Ale jak ktoś się uprze i będzie próbował trzymać cene, po roku przeczyta "to auto to jakaś lipa, już rok na allegro wisi...". Oczywiście ten co to napisał auto widział tylko na zdjęciach

Ktoś mi tam zarzucił, że za drogo cenie. Proszę o odpowiedź ile niby mam cenić, jak golasy do opłat po 25tyś stoją, a jest też sporo egzemplarzy w przedziale 28-29tyś oczywiście z przebiegami 180 kafli

To by było na tyle

C5 A6 AFN 98' AVANT
B6 A4 AWX 01' AVANT
8P A3 BKC 04'
2x S6 C4 AEC 95'
COUPE NG/LPG 92'
COUPE ALH 92' QUATTRO
A8 D2 AAT 01' QUATTRO

C5 A6 ASG 01'
Jest
COUPE KV 85'

Tytuł:
PostNapisane: 07.lis.2008 19:14:34 
Użytkownik

przeczytaj ze zrozumieniem cytat nr 2
kłutni sa zwolennicy nowych sa zwolennicy lekko przechadzanych i sa zwolennicy tez TRUPÓW byleby to była prestiżowa marka chodź jego egzemplarz z prestiżem ma już nie wiele wspólnego wiecej ze wstydem Smile

chyba nie trudno wywnioskować że pisze o trupach nie o twoim samochodzie !!!!!! to raz 2 pisze ogolnilkowo nie napisalem newman !!!!!!!!! dobra koniec dyskusji niech ktos zamknie ten temat

Tytuł:
PostNapisane: 09.lis.2008 19:03:16 
Użytkownik

Wiesz co Przemysław mam stare 10-cio letnie A8 silnik 4.2 z przebiegiem troche ponad 250 tys ale za nic nie zmieniłbym na jakąs pande itp choc od czerwca wsadziłem w auto ok. 7tyś (rozrząd,oleje filtry ,zawieszenie itd.)stac mnie na paliwo i częsci i przede wszystkim to moja kasa wiec komus nic do tego i niech sobie myślą że to stary strucel , mnie to wali.A najlepsze jest jak stoję na swiatłach i widze tych w tanich nowych samochodach jak opieprzają swoje kobietki które z maślanymi oczętami patrzą na mnie i mojego starego strucla. :peace: Pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 12.lis.2008 09:38:23 
Moderator

Właściciele starych strupów łączcie się :peace:
:diabel: ja tam mojego strupa lubię i za cho**rę nie sprzedam :P

Морготх
Leśny Dziadek

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1