sovteq napisał(a):
Po prostu jestem zdumiony twoją bogatą wiedzę Piotrek.
Serdeczne dzięki za ciepłe słowo
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
(miło !!!) ale przekazana Ci wiedza to
zakres podstawowy, którym powinien legitymować się każdy, kto próbuje zrobić przy silniku cokolwiek więcej niż kontrola poziomu oleju. Serio ... .
sovteq napisał(a):
Dzięki za rade, tym razem cie posłucham i zrobie tak jak mówisz.
Jeżeli miejsce, w którym wymieniałeś termostat - uważasz za właściwe, to pojedź tam ponownie i przedstaw swój problem. Nie sądzę żeby ustalenie źródła "awarii" było wyzwaniem dla ludzi na codzień obsługujących V6 ... .
Nawet jeżeli (hipotetycznie) aktualne korekcje są wynikiem ich pomyłki - to przecież nic wielkiego - wszyscy czasem popełniają błędy ... .
sovteq napisał(a):
Treaz tylko pozostało mi poszukać dobrego mechanika.
Jeżeli - z jakichkolwiek powodów - wcześniejsza sugestia Ci nie odpowiada - to odszukaj namiary na AKPowicza " rob555 " . Osobiście nigdy nie miałem z nim styczności ale "Gdańszczanie" /
![n :peace:](./images/smilies/023.gif)
/ go polecają, więc chyba warto spróbować ...
.
sovteq napisał(a):
W ostateczności wybiorę się do Ciebie,
Serdecznie zapraszam
ale w tak błahej sprawie poradzisz sobie na miejscu. To jednak są "straszne kilometry" ...
![n :/](./images/smilies/005.gif)
.
Przyszło mi jeszcze do głowy żebyś walnął PW do Kolegi Boner. To kolejny Gdańszczanin z V6-tką, który moze ci wskazać kompetentny serwis - mam nadzieję
.
sovteq napisał(a):
drogo za taka naprawę weźmiesz?
Przez szacunek dla ewentualnie pokonanej odległości - na pewno nie. Miejmy jednak nadzieję, że chociaż jedna z wwym. propozycji okaże się właściwą "tam na miejscu"
. W razie czego - zawsze możesz się ze mną konsultować (jeżeli tylko coś Cię zmartwi
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
- oby NIE !!!) .