heh... "ZNAWCY"...
rodzynek napisał(a):
Proszę, daj sobie powiedzieć, bez względu na to co pisze w papierach, ze masz Audi Coupe.
a czy ja mowie o tym co mam w polskich papierach? w czasach gdy to auto bylo rejestrowane to calkiem inaczej sie odbywalo niz teraz, no chyba ze mam przeklamania w orginalnym briefie
rodzynek napisał(a):
I jeżeli szukasz szyby przedniej to jedynie z Coupe (dla wyjaśnienia - auto marki Audi z lat osiemdziesiątych z tyłem jak Polonez), i żadnego innego.
widze, ze chcesz zrobic ze mne debila przytaczajac przyklad poloneza, no coz, widocznie tobie trzeba na takich przykladach tlumaczyc a co do szyby to zapraszam do glogowa, jezeli twierdzisz ze wpasujesz mi przednia szybe bez problemu ze zwyklego coupe to powodzenia
ciekawe jak to wyrzezbisz... przy okazji sprobuj mi zalozyc przednie lampy tez od zwyklego coupe
wspomne, ze sa zbyt wąskie i tylko z modelu 90 pasuja
przypomne ci ze to ja mam to auto i ja musialem sie uporac z zalatwianiem czesci, ktore od zwyklego coupe nie pasowaly...
Sprinter napisał(a):
A pod maską masz zwykłe KV 2.2, a nie jakieś 2.3 czy inne wydumki...
?? to wytlumacz mi dlaczego glowice mam inna? i wyjscie kolektora pod skosem a nie na plasko jak w 2.2?? a no i wtryski nie sa przykrecane na "oczko" jak przewody hamulcowe co mialo miejsce w 2.2??
wcale sie nie spodziewalem ze macie az tak dobre oko zeby zobaczyc szczegoly ktorymi sie to auto rozni od 80tki coupe, no a wy chyba spodziewaliscie sie roznicy niczym w traktorze
jest to coupe z modelu 90 i orginalna tylna blenda wygladala tak jak na focie ponizej, czego w 80tkach nie bylo