Witam
Mam kilka nierozwiązanych problemów z A6, może ktoś będzie w stanie coś pomóc.... oto one:
1. Jest zamontowany fabryczny alarm, nie ma pilota (załącza się po zamknięciu zamków z kluczyka), znaczy załącza się ale chyba tak nie do końca

Lampka alarmu (ta na włączniku świateł przeciwmgielnych) miga tak jak opisali w instrukcji do auta, ale jak zamknie mnie ktoś od zewnątrz w aucie to mimo że są czujki to nijak nie udaje mi się wywołać alarmu (włącznik na słupku do wyłączenia ultradźwięków raczej jest ok, bo po wciśnięciu niby je wyłącza - inaczej miga dioda od alarmu - wg instrukcji wszytsko ok). Alarm też nie pika przy uzbrojeniu. Czy jest możliwe że alarm jest zdezaktywowany (w instrukcji nic o tym nie znalazłem)? Czy fabryczny alarm korzysta z klaksonu czy ma jakąś dodatkwą własną syrenkę?
Immobilizer fabryczny działa OK.
2. Fabryczne radio - jak ustawię na pamięci 1 lub 4 jakąś stację (FM) to po jakimś czasie po włączeniu tej stacji (tylko na pamięci 1 i 4) po kilku sekundach odsłuchu wyłącza się głos i słychać w głośnikach miarowe pikanie, jakby jakiś alarm... (chyba to ni brakująca syrenka z pytania nr 1

)
3. Ma ktoś może instrukcję fabryczną do A6 C4 po polsku? W sumie już prawie skończyłem czytać po niemiecku, ale we własnym języku zawsze tak jakoś sympatyczniej.
Chyba koniec pytań na dzisiaj, z góry dziękuję za pomoc.