Panowie proszę o jakaś wskazówkę, cokolwiek. Jak jadę Audi ze stałą prędkością nie ważne czy 80km/h czy więcej czy mniej auto mi zaczyna szarpać, to się nasila bo jeszcze kilka dni temu było mniejsze. Natomiast przy dodawaniu gazu jak i przy ujmowaniu gazu nie ma szarpania. Kuleje sobie tak w równych odstępach bo liczyłem jak jechałem ze stałą prędkością. Ni i zaczęły obroty spadać jak się silnik zagrzewał. Nawet i na 600obr spadek i tak sobie utrzymywał na ciepłym.
Coś podejrzewacie
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
czytałem trochę że V8 mają ten sam problem.
Jeden kolega pisał że coś od dołu i jak jest mokro. Mi się zaczęło to dziać jak odkręciłem pokrywę pod silnikiem i od tamtej pory jej nie założyłem a zaczęły się dziać te cuda...
co jeszcze nie mam LPG a spalanie jak by sporo wzrosło choć na kompie nie pokazuje to wydaje mi się że koło 20 l chyba
co jeszcze: bo czytaj objawy V8-mek i jeden kolega konradviper napisał że po sprincie auto przrywalo, krztusilo sie , u mnie było tak samo, raz po mocnym wdepnięciu gazu nagle jak by spadla moc, zatrzymalem sie auto dziwnie chodzilo tak cykało coś pod maską, ze 2 razy zgasiłem, odpalaiłem i powoli jechałem do domu. W czasie jazdy przeszło wszystko i sie unormowało