Dred napisał(a):
a teraz z innej bajki
oto wyniki pomiarów
tak tak napiszę to niech się chłopak ucieszy

Lejkers został zwycięzcą ( tu powinny być brawa ale nie bądźmy aż tacy dobrzy bo się rozpastwi chłopaczyna)
I tak się już rozpastwiłem na maxa
Dred napisał(a):
oto lista
1: Lejkers 7,59 auto : BELLA
oczywiście QUATTRO Należałoby jeszcze dodać, że wynik osiągnięty bez katowania ze startu i z odłaczonymi sondami lambda
Dred napisał(a):
Lejkers chyba nie zabrudziłem Ci za bardzo dywaników jak wsiadałem co??
Prawda, udało Ci się, zmieściłes się w normie "zabrudzenia"
A teraz pare słów odnośnie tej głupiej gadki
Po pierwsze Kordek, to piszesz to w takim tonie, jakbyś się na nas wszystkich obraził i uznał za bandę p.....ych idiotów, z kótrymi nie warto się zadawać

tak wywnioskowałem z Twoich postów. Jeżeli nie chcesz już przyjeżdżać to Twoja sprawa, ale moim zdaniem przesadzasz.
Po drugie wczoraj jechaliśmy wyjątkowo spokojnie, nie pamiętam żebyśmy przekroczyli nawet 100km/h. Ale bez przesady, nie będziemy jechać 60km/h, bo według Twojego uznania będziesz jechał tyle i już. Zresztą kto jeżdzi takimi prędkościami - emeryci i renciści

Wydaje mi się, że Tobie do nich jeszcze trochę brakuje. A prędkości żedu 80-90km/h to normalna jazda, a nie jakieś wyścigi, więc nienarzekaj.
Po trzecie, jak zapewne zauwarzyłeś jechałem ostatni, mając właśnie Ciebie na uwadze, żebyś się nie zgubił. Starałem się utrzymać odpowiedni dystans między poprzedzającymi a Tobą, no ale żeby mieć Cię cały czas w lusterku to musiałem jechac właśnie cały czas ok 60km/h. Niestety także niepamietałem dokładnie drogi i musiałem się trzymać kolumny, co spowodowało że Cię zgubiłem. Jednak jakbyś jechał te 80-90km/h to byś się nie zgubił, a Twojemu silnikowi by to napewno nie zaszkodziło.