.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 06.mar.2025 19:19:20

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13246 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183 ... 663  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13.kwi.2005 22:18:36 
Użytkownik

Dred napisał(a):
Kordek napisał(a):
Dred, łaskawie nie pitol głupot, dobra? TVN mijałem góra 5 minut po was i jakoś tam NIKOGO NIE BYŁO. Specjalnie nawet czekałem kilka minut pod TVN'em bo miałem nadzieję, że jednak ktoś zawróci i co? Gucio. Potem ruszyłem prosto Augustówką i zacząłem krążyć ale po 30 minutach bezsensownego wypalania paliwa wróciłem do domu...........................................................

Następnym razem bez mapy ja nigdzie nie jadę i niech mnie szlag ale więcej niż 60km/h nie będę jechał

stary nie pitole głupot bo wiem jak było i kazdy ci to powie że staliśmy zaraz po skręcie za TVN'em po za tym było mówione na torwarze gdzie to jest "skręcasz z aTVN'em w lewo i po jakiś 500 metrach pierwsza ulica w prawo" potem ja dodałem że taka płytowa więc nie miej do nas przetensji !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Misiu, płytowa uliczka doprowadziła mnie wyłącznie do jakichś znaków drogowych oraz skrętu w lewo na teren elektrowni :) dalej nie jechałem bo to według mnie nie miało żadnego sensu......zawróciłem i pojechałem od drugiej strony ale wylądowałem przy Trasie Siekierkowskiej....

Też stałem, tez dojechałem do Augustówki ale ja tam nikogo nie widziałem. żadnego Audi a jedynie ludzi z TVN'u, dalej stał sobie na poboczu jakis osobowy ale to na pewno nie było Audi....problem polega jednak na tym, że was była masa a ja byłem sam ale jeszcze ślepy nie jestem. Gdybyście rzeczywiście stali to z pewnością byście zobaczyli takiego rozpadającego się czerwonego rupiecia co ledwo jechał przed siebie........

Tytuł:
PostNapisane: 13.kwi.2005 22:25:40 
Użytkownik

Kordek ->

pierwsze primo ->
jechaliśmy stosunkowo wolno
drugie primo ->
staliśmy wszyscy po TVN-em pare dobrych minut i jakoś wszyscy się znaleźliśmy
trzecie primo ->
wyluzuj troche bo zaczynasz być nie miły :|

Tytuł:
PostNapisane: 13.kwi.2005 22:31:26 
Użytkownik

Po pierwsze Pablo dla ciebie może i 80/90 km/h to jest"stosunkowo wolno" ale dla mnie z całą pewnością nie jest....
Po drugie również spędziłem kilka minut przy TVN'ie. Ba, nawet cofnąłem się pod sam TVN by mnie było lepiej widać ale jakoś ja nikogo nie widziałem a przecież dojechałem tam góra 5 minut po was. Potem miałem wrażenie jakbym widział sznur samochodów ciągnących w oddali i wszystkie skręcały w lewo. "Pognałem" za nimi by zobaczyć, że w zasadzie po wesołej przejażdżce po płytach betonowych nie miałem dokąd jechać bo droga się dość tak gwałtownie urywała znakiem nakazującym skręt albo w lewo albo w prawo :| Nie widząc nikogo znajomego zawróciłem.....
Po trzecie to raczej mam prawo być zdenerwowany tym co zaszło. Gdybyś ty był na moim miejscu zachowałbyś się dokładnie tak samo i na pewno,na samą myśl, że wielokrotnie prosiłeś by pozostali znajomi jechali wolniej i za każdym razem apel spotykał się z uśmiechami i niczym więcej, wściekły wracałbyś do domu. Wybaczcie moje zachowanie ale naprawdę mam powody by być nieźle wkurzonym.

Ostatnio edytowano 13.kwi.2005 22:36:29 przez Kirdan_, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 13.kwi.2005 22:34:57 
Klubowicz

!!! UWAGA !!!

Mierzylem oczywiscie u siebie czas i co wyszlo :D :D :D

10,23 na gazie

Benzynka zapewne dlatego tak kiepsko bo nie ma sondy lambda.
Zeby miec dowod zrobilem nawet fotke ale niestety widac na niej 88,88 :(
A szkoda bo bym mial dowod. Udalo mi sie to tylko raz bo pozniej mierzyl mi tylko jakis SPEED a nie ACCEL...

Kordek: Wiem ze bryke masz nienajszybsza ale za nami spokojnie mogles zdarzyc, ja z tego co pamietam to 100km/h na pewno nie przekroczylem i wydaje mi sie ze dla Twojego auta taka predkosc na pewno nie bylaby zabojcza.
Szkoda jest rowniez ze nie masz do nikogo telefonu.

Pozdro

było A4 1.9 TDI avant quattro /AFN/
jest: XC90 T6 i Nissan Juke

Tytuł:
PostNapisane: 13.kwi.2005 22:45:06 
Klubowicz

Kordek, nasze drugie 1/2 grupy jechało raczej wolno. Z resztą nie dało się szybko, bo był spory ruch. Wyskoczyłem na prowadzenie jak zobaczyłem, że nasza grupka się odizolowała od reszty, żebyście nie pojechali za daleko prosto tylko skręcili tam gdzie trzeba. Jeszcze przy skręcie przy TVN wydawało mi się że jedziesz razem z nami.

Sorry, że tak wyszło. Proszę nie miej żalu do innych. Raz na tydzień chłopaki mają okazję, żeby trochę poszaleć. Nie odbieraj im tej przyjemności. Ja nie raz się pogubiłem próbując na własną rękę znaleźć Młyn, ale nie ma sensu robić z tego zamieszania. Następnym razem będzie lepiej. Kupimy Ci browca w knajpie. :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 13.kwi.2005 23:26:34 
Klubowicz

Kowicz napisał(a):

Udalo mi sie to tylko raz bo pozniej mierzyl mi tylko jakis SPEED a nie ACCEL...

Pozdro

hehe chłopie musisz trochę zwolnic jak przekroczysz setkę nie musisz hamowac ale musisz dać znać G-Tech'owi że hamujesz i wtedy zacznie mierzyć stopy :) możesz potem dalej jechać on dojdzie chyba do 600 i pomyśli że przydałaby Ci się kotwica bo heble masz do bani i pokaże samo przyśpieszenie o 0 do 60 mph

Audi Competition AWX <- BYŁO
Audi 80 AAH <- BYŁO
BMW E30 M20B25 <- BYŁO
Audi 80 KK quattro <- BYŁO
Audi 80 AAN quattro JEST DO DZIŚ 600 PS 700 NM by SLG
Audi S2 3B quattro <- BYŁO
Audi 200 MC Sport quattro <- BYŁO
Audi 100 NF Sport quattro <- BYŁO

Tytuł:
PostNapisane: 14.kwi.2005 07:07:00 
Użytkownik

ja muszę popracować nad czasem -> by być bliżej Grzesia g:)

Kordek -> następnym "use the force Luke" czyli wykonaj telefon do kogoś z nas np do mnie
a pod tvn staliśmy dośc długo blokując jezdnie

Rzczewistość jest tylko iluzją, aczkolwiek bardzo trwałą

Tytuł:
PostNapisane: 14.kwi.2005 08:26:24 
Klubowicz

Vanilka - szkoda autka - to co wczoraj udało mi się wykręcić na koniec 9,8 na PB i 10,5 na gazie to już uważam za wartości przyzwoite, ale na codzień go oczywiście tak nie ciągnę, bo szkoda mi autka, raz na spociku można było :peace:

U Ciebie z tego co widziałem musisz popracować nad lepszym "strzałem" oraz szybszymi zmianami biegów - bo na tym straciłaś dużo, a jestem przekonany, że mogłabyś mieć lepszy czas od mojego :)

Tytuł:
PostNapisane: 14.kwi.2005 08:29:07 
Klubowicz

Kowicz napisał(a):
!!! UWAGA !!!

Mierzylem oczywiscie u siebie czas i co wyszlo :D :D :D

10,23 na gazie

Pozdro

Kowicz, za wynik oficjalny uznaje się taki, który jest mierzony na zawodach, a nie w domowym zaciszu :P Pozatym przy pomiarze pewnie sam jechałeś... a nie w towarzystwie 70kg balastu na fotelu obok :P Ale fajnie, że już nie będziesz chciał utopić autka :)

Tytuł:
PostNapisane: 14.kwi.2005 08:29:58 
Użytkownik

quattro PETE napisał(a):
Kordek, nasze drugie 1/2 grupy jechało raczej wolno. Z resztą nie dało się szybko, bo był spory ruch. Wyskoczyłem na prowadzenie jak zobaczyłem, że nasza grupka się odizolowała od reszty, żebyście nie pojechali za daleko prosto tylko skręcili tam gdzie trzeba. Jeszcze przy skręcie przy TVN wydawało mi się że jedziesz razem z nami.

Sorry, że tak wyszło. Proszę nie miej żalu do innych. Raz na tydzień chłopaki mają okazję, żeby trochę poszaleć. Nie odbieraj im tej przyjemności. Ja nie raz się pogubiłem próbując na własną rękę znaleźć Młyn, ale nie ma sensu robić z tego zamieszania. Następnym razem będzie lepiej. Kupimy Ci browca w knajpie. :peace:

Stary, ja ciebie widziałem jeszcze przez jakiś czas jak jechaliśmy do Augustówki. Potem widoczny był tył Belli Lejkersa, potem jego lampki pozycyjne zaczęły się robić coraz mniejsze i mniejsze :):

Żalu nie mam a jedynie nauczkę, żeby zawsze przy wyprawach do tak egzotycznych miejsc brać ze sobą mapę :diabel: :peace:

A zresztą co stoi na przeszkodzie by w następną środę znowu się nie wybrać na grupowe mierzenie. :P ;) :D

Tytuł:
PostNapisane: 14.kwi.2005 09:08:35 
Italiano

Dred napisał(a):
a teraz z innej bajki
oto wyniki pomiarów
tak tak napiszę to niech się chłopak ucieszy :) Lejkers został zwycięzcą ( tu powinny być brawa ale nie bądźmy aż tacy dobrzy bo się rozpastwi chłopaczyna)

I tak się już rozpastwiłem na maxa :diabel:

Dred napisał(a):
oto lista
1: Lejkers 7,59 auto : BELLA :) oczywiście QUATTRO

Należałoby jeszcze dodać, że wynik osiągnięty bez katowania ze startu i z odłaczonymi sondami lambda ;-)

Dred napisał(a):
Lejkers chyba nie zabrudziłem Ci za bardzo dywaników jak wsiadałem co??

Prawda, udało Ci się, zmieściłes się w normie "zabrudzenia" ;-)

A teraz pare słów odnośnie tej głupiej gadki :561:
Po pierwsze Kordek, to piszesz to w takim tonie, jakbyś się na nas wszystkich obraził i uznał za bandę p.....ych idiotów, z kótrymi nie warto się zadawać -> tak wywnioskowałem z Twoich postów. Jeżeli nie chcesz już przyjeżdżać to Twoja sprawa, ale moim zdaniem przesadzasz.
Po drugie wczoraj jechaliśmy wyjątkowo spokojnie, nie pamiętam żebyśmy przekroczyli nawet 100km/h. Ale bez przesady, nie będziemy jechać 60km/h, bo według Twojego uznania będziesz jechał tyle i już. Zresztą kto jeżdzi takimi prędkościami - emeryci i renciści :!: Wydaje mi się, że Tobie do nich jeszcze trochę brakuje. A prędkości żedu 80-90km/h to normalna jazda, a nie jakieś wyścigi, więc nienarzekaj.
Po trzecie, jak zapewne zauwarzyłeś jechałem ostatni, mając właśnie Ciebie na uwadze, żebyś się nie zgubił. Starałem się utrzymać odpowiedni dystans między poprzedzającymi a Tobą, no ale żeby mieć Cię cały czas w lusterku to musiałem jechac właśnie cały czas ok 60km/h. Niestety także niepamietałem dokładnie drogi i musiałem się trzymać kolumny, co spowodowało że Cię zgubiłem. Jednak jakbyś jechał te 80-90km/h to byś się nie zgubił, a Twojemu silnikowi by to napewno nie zaszkodziło.

-> SPEED LIMITS ARE FOR... HOW DO YOU THINK, GUESS...
<-

-> Śmigło ze szperą :D

Tytuł:
PostNapisane: 14.kwi.2005 12:29:07 
Użytkownik

{OT] Sorry ze mnie nie bylo ale z czasem sie nie wyrobilem, ale dzisiaj sie bede mierzyl g-techem jak kolega nie zapomni to wrzuce jutro moj wynik...
P.S. Jutro odwiedzam niejakiego Michala w Lomiankach............

Jest:
M4 Competition
AMG GT S

Tytuł:
PostNapisane: 14.kwi.2005 19:33:55 
Użytkownik

Nie jest latwo przejechac przez 1/3 miasta w kolumnie 13 samochodow. Ale Kordek NAPRAWDE wyjatowo nikt sie nie scigal wczoraj !

Tytuł:
PostNapisane: 15.kwi.2005 14:31:00 
Użytkownik

Hejka

No to ja już po zmianie opon . Jest Dunlop Sport SP1 205/60 R15 V .
Nie chcieli mi załozyć letnich które były na samochodzie w dniu zakupu - bo jak cytuje Artura - właściciela zakładu - nie chce mieć mnie na sumieniu" gdy depne na tych wynalazkach " . No i zrobił po swojemu .
Za tydzien moge się sprawdzać znów :)

Tytuł:
PostNapisane: 15.kwi.2005 18:21:47 
Italiano

Hehe, prosze jaka chętna :peace:
Dla mnie też możemy się sprawdzać znowu, może wystartuje teraz bez pieszczenia się :P ,oby tylko jak najmniej siedzenia w tych knajpach :)

-> SPEED LIMITS ARE FOR... HOW DO YOU THINK, GUESS...
<-

-> Śmigło ze szperą :D

Tytuł:
PostNapisane: 15.kwi.2005 21:21:46 
Klubowicz

Ja przguby i zawiechę też już mam sprawną :diabel:

Tytuł:
PostNapisane: 16.kwi.2005 08:43:45 
Użytkownik

przetestowałam opony - super trzymają !!
uwielbiam ten samochód g:)

o gadałam z Karlim właśnie g:) może za tydzień będzie o ile sie zaloguje

Tytuł:
PostNapisane: 16.kwi.2005 14:52:50 
Użytkownik

We wtorek czeka mnie wymiana łożysk na lewej burcie, instalacja pompy zęzowej oraz podłączenie obrotomierza..... :): Rozklekotałem sobie mocowania halogenów więc czeka mnie 15 minut zabawy :diabel:

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 16.kwi.2005 16:35:35 
Użytkownik

no vanilka nie od dzis wiadomo ze dunlopki dobre są :D

Tytuł:
PostNapisane: 18.kwi.2005 07:22:22 
Użytkownik

maciu napisał(a):
no vanilka nie od dzis wiadomo ze dunlopki dobre są :D

achh i ten sexowny bierznik

trochę się powściekałam w niedziele na poznańskiej
w sobotę "potworek" woził V.I.B. więc nie szalałam ale w niedziele .......

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13246 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183 ... 663  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1