Flyer napisał(a):
Do Swiatka wysylane sa Twoje walki i poddawane sa regeneracji. Przy odpowiedniej eksploatacji IMO bedziesz sie nimi dlugo cieszyl.
Ta powyzsza wycena 400 PLN za glowice uwzglednia wymiane hydrauliki?
No i czy Ci fachowcy maja odpowiednie doswiadczenie w tym temacie?
Czyli jeśli dobrze zrozumiałem wałki nie są od ręki , trzeba wysłać czekać i trwa to jakiś czas. To minus tego rozwiązania. A czy cena 1200 zł to brutto czy netto bo to dość ważne. Jeśli netto to zmniejsza się różnica w stosunku do oryginalnych części. Co do pytania o wymiane , chodzi o to że jeśli hydrauliką sa popychacze to chyba też. Nie wiem ,tak jak i nie wiem jak z doświadczeniem.
meszrum napisał(a):
przepraszam, lecz na jakiej podstawie w ogóle mówimy o układzie rozrządu?
Upppss nie wiem Meszrum , nie wiem . Ktoś powiedział hydraulijka , ktoś wałki ktoś napisał 6000 zł nie wiem jak to się stało. W każdym razie drąże temat troche przez ciekawość troszkę z obawy.
Pisałem wam że nie wszytsko tu rozumiem, ale chce powiedzieć że firmę która posaida w ofercie te części polecają ludzie na prv i to jest dziwne troche dla mnie że z jednej strony słyszę że w Łodzi stary nie ma fachowca a z drugiej strony szepczą jedź tam są dobrzy.
Nie wiem jak jest ale troche ciekawość mnei pcha do tych ludzi żeby sprawdzic tym bardziej że podobnie jak wy drodzy koledzy tam także mówią że powodów może być kilka. Myślę że zrobię tak , pojade popatrze i porozmawiam . Zawsze to bliżej niż Janki
przemekk74 napisał(a):
Audimaniak... a jezeli to nie walki a wypadla panewka do miski?
(tylko prosze!!! profilaktycznie nie studiuj nowego watku awari)
chlopie idz na browara i sie wyluzuj!... przynajmniej do gratisowej diagnostyki...
Przemek
Przemku masz racje to wszytsko z rozpędu .. Auto jeżdziło jeżdzi a póki co szum jakiego nie było .