Baskecior napisał(a):
Piotrus ,mam prosbe: opisz problem na forum ...
Już raz omówiłem i sorry ale zacytuję sam siebie:
Piotruś napisał(a):
Problemy z błędem 00519 (w motorach BDG/BDH) zostały szeroko omówione w dokumentacji serwisowej, a sposób ich eliminacji determinuje przede wszystkim numer softu ECU ... .
Przecież nie wydrę tego numeru Dawidowic1 z gardła, a poza tym on woli wymieniać (na 99% całkiem bez potrzeby) - czujnik G71... .
Numerek softu jest tym bardziej potrzebny, że jak to często bywa - dokumentacja serwisowa a doświadczenia praktyczne trochę się różnią ... .
Baskecior napisał(a):
Zakladam bowiem ze znana jest Ci idea forum dyskusyjnego.
Czytałeś ? :
Piotruś napisał(a):
Co oczywiste - wszystkich posiadaczy BDG/BDH z problemem świecącej kontrolki "od spalin" - poniżej tego numeru VIN: WAUZZZ8E75A531826
zapraszam na priva - dokument z opisem jak i sposobem usuniecia awarii zostanie dostarczony drogą @@ ... .
Uzupełniająco przypomnę, że:
bardzo wskazane jest aby PW zawierało to o czym napisałem w "najpierwszym" poście - czyli numer software ECU.
Baskecior napisał(a):
Skonczcie sie w koncu drapac dziewczyny.
No właśnie - problem sygnalizowałem od baaardzo daaawna ale nie doczekałem się niczego prócz rutynowego "nie drapcie się ..." .
Dlatego - jak najbardziej dla dobra AKP - żeby uniknąć kolejnego zbędnargo bicia piany "na publicznym" -
AKPowiczów dotkniętych błędem 00519 zapraszam na PW ... .
Serdecznie pozdrawiam. Piotr