Baskecior napisał(a):
RomanS napisał(a):
hans napisał(a):
jak chcesz kupic cos wartosciowego , zapraszam na allegro. jak chcesz cos sprzedac, idz zaloz ogloszenie na allegro. zapewniam Cie ze Ci ktorzy umieja przestrzegac regul na tym forum umieja tez korzystac z allegro i jego wyszukiwarki. forum AKP to nie jedyne miejsce gdzie mozna cos sprzedac wiec nie wiem po co caly ten temat.
Zabrzmiało jak wypowiedź starego aparatczyka wiadomej śp Partii
Im tez zawsze było dobrze i nie rozumieli o co chodzi całej reszcie
No chyba, że jesteś menedżerem na Allegro, to rozumiem
W ogóle po co istnieje ten dział OGŁOSZENIA ??? Skasować i juz !
I najlepiej nic nie zmieniac na forum, bo wiadomo, JEST DOBRZE !!!
Idąc tym tropem po co istnieja inne działy ? Albo dalej, po co całe.....
Nareszcie mądry głos w dyskusji
Teraz zostanę wyzwany aparatczykiem KPZR,PZPR,KPCHLD ?
Jedno zdanie: najpierw ludzie, później samochody, najpierw przyjaźń , później komercha.
Nie zrozumiesz tego dopóki nie zintegrujesz się na tyle aż twoja skóra przesiąknie duchem naszej społeczności.
Kurde czary jakies czy co ? Simpson napisał, że zamknął temat ale widać znowu nie wszystkich to obowiązuje. Widać można sobie otworzyc aby dalej rozdrapywać to co śmierdzi. Simpson zachował się jak fachowiec i to załatwiło skutecznie (myslę) sprawę. Po co chcesz się w tym znowu grzebać ?
To ja się mam z Tobą integrować i przesiąkać duchem ?
Sorry ale nie wiem czy chcę do tego stopnia.
Poza tym widać do czego to prowadzi: ja komentowałem słowa hansa a Ty odpowiadasz jakby to Ciebie dotyczyło
Tak się już zintegrowaliście, że się nie rozróżniacie, czy jak
Sorry Simpson ale jak widzisz to nie ja zaczynam na nowo
Ja tylko korzystam z tego, że ktoś sobie odmyka zamknięte tematy, w sumie albo jest tu jakaś dyscyplina albo nie.
Baskecior, zrozum, że forum internetowe to nie Towarzystwo Wzajemnej Adoracji, to , że ktoś je kiedyś stworzył to OK, ale takie coś zaczyna zawsze żyć własnym zyciem i nie tylko założyciele wnoszą do niego nowe pożyteczne wartości. Im tych wartości wniesionych przez nowych uzytkowników jest więcej, tym mniejsze jest prawo założycieli do uznawania forum za swój prywatny folwark.
Macie swój obszar forum niedostepny dla zwykłych smiertelników to się tam możecie kisić do woli.
Poza tym Baskecior, ale to Ty czegoś nie rozumiesz: jak wielką dla Ciebie komerchą jest to, że ja chcę kupić ramie tylnej wycieraczki za powiedzmy 50 zł ??? Co to za komercha, gdy chcę coś kupić, wydać moją kasę, nic nie zarobić ???
I tylko dlatego chciałbym skorzystać z pomocy forum AKP bo w ASO już to jest niedostepne w takim wykonaniu (Przedliftowe, tworzywo sztuczne) jak było w oryginale, a ja lubie mieć ganz genau ?
Jaka w tym komercha ?