Yoss napisał(a):
Wtrącę się do tematu.
Do chłopaków z Mogilna: pochodzimy z jednego winkla
(Ja jestem z Trzemeszna)
Chciałbym się odnieść do mecha z Cytrynowa. Też robię u niego auto i jestem generalnie zadowolony. Zdarzają mu się drobne pawie, ale jest z pewnością uczciwy i raczej wie co robi. Jeżeli coś mu się "przydarzy", to bierze na siebie odpowiedzialność (i oczywiście koszty). Ja raczej go polecam.
Z moim autem też trochę nawalczyliśmy, ale koniec końców jest ok. Gdybym miał policzyć dojazdy do innych mechaników, eksperymanty z poszczególnymi częściami itp. to w porównaniu do tego, co u niego zostawiłem, to wyszło półdarmo. I co dla mnie najważniejsze, to nie uważa siebie za alfę i omegę światowej motoryzacji.
Ja go zdecydowanie polecam.
OT: Widzę, że AKP rozwija się także na granicy PGN i CMG
Może jakiś spocik lokalny? Jeżeli ktoś jest zainteresowany, to załóżmy osobny temat. Wiem też, że po Mogilnie śmiga całkiem ładna C4/S4. Może uda się coś zorganizować...
każdy ma swoje zdanie, ja zrezygnowałem z niego bo 3 razy zaprowadzałem mu samochód i cały czas palił 18l a mam 2.0 16V tylko, fakt faktem nie zakładałem lpg u niego bo już jupiłem z instalacją, trzeba przyznać, że oddał kase za złą sonde, którą założył i kropka, znam dużo ludzi z mogilna, którzy robili u niego auta i są zadowoleni ale z ke-jetem coś mu nie idzie
spot jak najbardziej, ostatnio przeglądałem Twój wątek w Teraz My i ostatnie zdjęcie jest koło wiatraka w Kołaczkowie chyba i dopiero przez to zerknąłem skąd jesteś, no i patrze Trzemeszno