Może i autor nas znienawidzi ale może wyciągnie wnioski. Ja do samej osoby autora nic nie mam. To już jego wolna wola. Moim zdaniem tuningowanie samochodu za drobne z rozbitej świnki mijają się z celem. Mówię tu o tuningu wiejskim czyli jakieś spojlery, naklejki na wlew paliwa który obniża spalanie itp
Zegar,może i gangsta ale język można sobie odgryźć
hehe a tak na serio tragedi nie ma ale jednak latam na 19 bo na polskie drogi moim zdaniem 20cal to za dużo.
Co do światełek diodowych zgodzę się z tobą w 100 %... Nowe audi a4, a5 wygląda z nimi super. Ale jak widzę golfa II z 3 diodami zamiast świateł albo halogenów to porostu włącza mi się agresor. Człowiek kupił samochód chyba dlatego że mu się podobał a nie po to żeby dokładać do niego 200kg osprzętu.
Dzisiaj diody widać wszędzie, w wycieraczkach na antenach, w środku jakieś diody wiszące z podsufitki podłączone do zapalniczki no i o co w tym wszystkim chodzi ? Wiejski lans ? Zero samokrytyki ze strony tych osób.
Etheral uważam że koledzy doradzają Ci dobrze, czyli jeśli chcesz postawić na wygląd a nie na osiągi to : w miarę duża ładna felga, obniżyć samochodzik, przyciemnić szybki. Ewentualnie jakiś ładny skromny wydech (tylko nie wiadra
)
I to naprawdę podniesie walory wizualne twojego samochodu, zapewniam.
Pozdrawiam