.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 23.lis.2024 12:40:45

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 01.wrz.2009 17:06:07 
Użytkownik

Kolego Etheral :)

rozumie ze kazda ingerencja w wyglad optyczny auta to kwestia gustu.
cos co dla jednego jest arcydzielem na kolkach dla innego bedzie totalnym "wiejskim" tuningiem.
nigdy bym sobie nie zamontowal czegos takiego jak pokazales w linku.
mam zwykle A6, lekko zrobione po swojemu, wydaje mi sie ze z umiarem bez wiekszego przereklamwoania.
w swoim audi zalozylem felgi 18' zawieszenie poszlo w dol -40/-40 zaciemnilem szyby (choc przednich nie wolno :peace: )
moim zdaniem, delikatna ingerencja w wyglad, bez zbednych spojlerow, zderzakow itp.

zostawiam Ci fotke swojego auta, sam ocen jak wyglada

http://zegar.eu.interii.pl/audi/IMGP1401.JPG

http://zegar.eu.interii.pl/audi/IMGP1405.JPG

Tytuł:
PostNapisane: 02.wrz.2009 18:27:20 
Użytkownik

Auto: C7
Kolego zegar masz gustownie wylizaną A6 :peace: .Podoba mi się pisze bardzo poważnie :d

Tytuł:
PostNapisane: 04.wrz.2009 16:06:45 
Użytkownik

kolego Rafala, mam wylizana A6? hahahhaah dobre dobre :D :peace:

a powaznie, to jak wyglada to kwestia gustu komu co sie podoba.
chcialem tylko pokazac naszemu koledze, ze nie trzeba zakladac takich "body-kitów" zeby miec inaczej wygladajace autko :) ma kolega A4 i fajnie wyglada, nie zawsze warto na sile poprawiac fabryke :D

pozdr :): [/list]

Tytuł:
PostNapisane: 04.wrz.2009 19:01:21 
Użytkownik

no wlasnie, to lubie w audi, niby normalne auto ale jak zalozysz duuuze kola to sie robi agresor straszny :) i nie ma co psuc, samo w sobie jest sliczne czy to a4 czy a6 - mam obie - i jak je umyje to sie napatrzec nie moge :)

A4 Avant TDI 140KM '96

Tytuł:
PostNapisane: 25.wrz.2009 14:13:51 
Użytkownik

Kolego Zegar cieszę się że są jeszcze normalni ludzie na tym świecie :)
Moim zdaniem taki sposób poprawienia walorów zewnętrznych samochodu jest najlepszy. W swoje A8 też na to postawiłem http://img200.imageshack.us/img200/2379/1fa4fcffc8.jpg
Nie rozumiem jak można doczepiać jakieś body kity, spojlery 3metrowe, naklejki na wlew paliwa i diody z tesco... Aż człowieka mdli... Pod maską 1.9tdi a z tył napis rs4 ? I co ? SZYBCIEJ POJEDZIE ?!
Ja nie wiem z skąd się biorą takie pomysły ? Chęć "szpanowania" przed małolatami z gimnazjum ? Nieukończony kierunek plastyczny w szkole czy co ?
Jeśli ktoś chce przerabiać samochód pod takim względem (body kit) to musi mieć o tym pojęcie, WYOBRAŹNIĘ, I SMAK ! a nie przerost formy nad treścią...
Przepraszam że tak popłynąłem ale zawsze mnie ponosi jak takie coś widzę.
Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 27.wrz.2009 17:21:57 
Użytkownik

a widzisz kolego Raptor, nie na tym rzecz polega by podoczpiac do auta co sie da :)

fajna masz ta swoja A8-meczke :D zrobiona cos na styl hmm Made In Gangsterka :peace: czarny kolor w polaczeniu z chromem, fajnie fajnie :)

Autor tematu pewnie Nas tu znienawdzi, bo chcial zakladac jakies bodykity by miec fajniejsze autko, a tu kilka osob udowodnilo, ze seria poo malej modyfikacji (kola, zawias itp) potrafi zrobic wrazenie :)

PS: co do tych diod (chyba tez z tesco) zaywazylisce ile tego po drogach jezdzi? Audi to zrobilo w nowej serii aut, a teraz wszyscy to przyczepiaja gdzie sie da i co? mysls ze to fajnie wyglada? :diabel:

pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 28.wrz.2009 15:37:55 
Użytkownik

Może i autor nas znienawidzi ale może wyciągnie wnioski. Ja do samej osoby autora nic nie mam. To już jego wolna wola. Moim zdaniem tuningowanie samochodu za drobne z rozbitej świnki mijają się z celem. Mówię tu o tuningu wiejskim czyli jakieś spojlery, naklejki na wlew paliwa który obniża spalanie itp :D

Zegar,może i gangsta ale język można sobie odgryźć :) hehe a tak na serio tragedi nie ma ale jednak latam na 19 bo na polskie drogi moim zdaniem 20cal to za dużo.
Co do światełek diodowych zgodzę się z tobą w 100 %... Nowe audi a4, a5 wygląda z nimi super. Ale jak widzę golfa II z 3 diodami zamiast świateł albo halogenów to porostu włącza mi się agresor. Człowiek kupił samochód chyba dlatego że mu się podobał a nie po to żeby dokładać do niego 200kg osprzętu.
Dzisiaj diody widać wszędzie, w wycieraczkach na antenach, w środku jakieś diody wiszące z podsufitki podłączone do zapalniczki no i o co w tym wszystkim chodzi ? Wiejski lans ? Zero samokrytyki ze strony tych osób.

Etheral uważam że koledzy doradzają Ci dobrze, czyli jeśli chcesz postawić na wygląd a nie na osiągi to : w miarę duża ładna felga, obniżyć samochodzik, przyciemnić szybki. Ewentualnie jakiś ładny skromny wydech (tylko nie wiadra :))
I to naprawdę podniesie walory wizualne twojego samochodu, zapewniam.

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 28.wrz.2009 15:38:12 
Użytkownik

Może i autor nas znienawidzi ale może wyciągnie wnioski. Ja do samej osoby autora nic nie mam. To już jego wolna wola. Moim zdaniem tuningowanie samochodu za drobne z rozbitej świnki mijają się z celem. Mówię tu o tuningu wiejskim czyli jakieś spojlery, naklejki na wlew paliwa które obniżają spalanie itp :D

Zegar,może i gangsta ale język można sobie odgryźć:d hehe a tak na serio tragedi nie ma ale jednak latam na 19 bo na polskie drogi moim zdaniem 20cal to za dużo.
Co do światełek diodowych zgodzę się z tobą w 100 %... Nowe audi a4, a5 wygląda z nimi super. Ale jak widzę golfa II z 3 diodami zamiast świateł albo halogenów to porostu włącza mi się agresor. Człowiek kupił samochód chyba dlatego że mu się podobał a nie po to żeby dokładać do niego 200kg osprzętu.
Dzisiaj diody widać wszędzie, w wycieraczkach na antenach, w środku jakieś diody wiszące z podsufitki podłączone do zapalniczki no i o co w tym wszystkim chodzi ? Wiejski lans ? Zero samokrytyki ze strony tych osób.

Etheral uważam że koledzy doradzają Ci dobrze, czyli jeśli chcesz postawić na wygląd a nie na osiągi to: w miarę duża ładna felga, obniżyć samochodzik, przyciemnić szybki. Ewentualnie jakiś ładny skromny wydech (tylko nie wiadra :))

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 02.lis.2009 16:31:43 
Użytkownik

raptor90 napisał(a):
Może i autor nas znienawidzi ale może wyciągnie wnioski. Ja do samej osoby autora nic nie mam. To już jego wolna wola. Moim zdaniem tuningowanie samochodu za drobne z rozbitej świnki mijają się z celem. Mówię tu o tuningu wiejskim czyli jakieś spojlery, naklejki na wlew paliwa które obniżają spalanie itp :D

Zegar,może i gangsta ale język można sobie odgryźć:d hehe a tak na serio tragedi nie ma ale jednak latam na 19 bo na polskie drogi moim zdaniem 20cal to za dużo.

Etheral uważam że koledzy doradzają Ci dobrze, czyli jeśli chcesz postawić na wygląd a nie na osiągi to: w miarę duża ładna felga, obniżyć samochodzik, przyciemnić szybki. Ewentualnie jakiś ładny skromny wydech (tylko nie wiadra :))

Pozdrawiam

Odkopię trochę swój temat :)

Raptor.. Założyłem ten temat po to żeby się dowiedzieć co mają do powiedzenia na temat właśnie takich rzeczy inni użytkownicy :) A już tym bardziej użytkownicy, którzy z Audi mieli i mają do czynienia... To, że ktoś mnie zje... za przeproszeniem za sam pomysł to nie znaczy, że sie urażę... Przyszedłem z tym problemem właśnie tutaj, bo chciałem się dowiedzieć jak patrzą na to inni :) Nie chcę robić ze swojej audicy tak jak właściciel z Tą A6 http://www.diablomotor.com/wp-content/u ... i-a9-2.jpg

Uciekać :)

Tytuł:
PostNapisane: 05.lis.2009 14:03:38 
Klubowicz

Auto: E34
Etheral napisał(a):

Prawie jak A5 4 drzwiowe :peace: :peace: :peace: :peace: :peace:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1