maciu napisał(a):
ciekawe skąd ta cena oba to ten sam system i mają cenę między 50-100Euro
Nie rozumiem do końca twojej wypowiedzi...
Mówisz że oba kluczyki do A8 i do V8 to jest ten sam tak ? i że kosztuje od 50 do 100euro ?
Więc tak...
1. Facet w ASO powiedział tak: "Bo to się dobiera wg nr VIN" / "...i po nr VIN może przyjść nie koniecznie to o co mi chodzi" czyli taki kluczyk który sobie do tyłka mogę wsadzić... no i dodał że cena to prawie 900zł...
I co ty na to powiesz ? Czy aby na pewno to jest to samo w 100% ? Z resztą nawet jakbym chciał kluczyk domówić z V8 to nie sprzeda mi tej części czyli kluczyka bez nr VIN
... a nr VIN wyraźnie mówi że (twoim zdaniem ten sam kluczyk) nie do V8 za 400zł tylko do A8 za 900zł...
2. a te ceny co podałeś to są z ASO jakiego ? czy z czego ceny wziąłeś w ogóle... hmmm ?
P.S. Po prostu nie wiem jak u was... ale u mnie w okolicach serwisy zaczynają cwaniakować... są im potrzebne nr VIN... nr silników... itd itd itp tip... Niedawno wysłałem ojca (bo mieszka blisko serwisu) do skody żeby zapytał się o wahacz do skody superb po 2002r itd...
No i co dziwne... Nie chcieli mu podać ceny!!... Chcieli nr vin... co dziwne... nr silnika... i inne oznaczenia o których sama skoda pewnie nigdy w życiu nie słyszała... Co dziwne... podali mu cene jednego wahacza w rozpiętości cenowej od 300 do 600zł ?! Nie wiem o co chodzi... być może na śląsku serwisów już nie ma i tyle... albo ja mam pecha... sam już nie wiem... ale mam po prostu dość wszystkiego....