golob napisał(a):
Misiek1 napisał(a):
Jeszcze jedno pytanie czy w Audi montowano telefon nie w schowku w podłokietniku ale zboku na uchwycie przytwierdzonym do deski rozdzielczej?? Z tym tez pierwszy raz się spotkałem takie cuda to ja w Mercedesie widziałem w Porsche ale nie w Audi.
Choćby na tej aukcji jest A6 C4 z telefonem oryginalnym audi zamontowanym na konsoli:
http://moto.allegro.pl/item869564171_pe ... r_abs.htmlSprawdziłeś czy tam wogóle quattro jest? Zajżałeś pod spod co wogóle jest w tylnym zawieszeniu? Pewnie ma znaczek quattro i tyle.
Nie było nigdy B4 i C4 1.9 TDI z quattro, a nawet jakby sobie jakies rządowe słuzby niemieckie zamawiały to po cholere im B4 i C4 quattro z pierdzącym dziewiędziesięcio konnym 1.9 TDI???
Zapomniałem o tym wątku napisać mnie tez to dziwi bo przecież Niemcy stać ,żeby kupić na przykład S6 nie ??? Gdyby to była S6 to by nie było tutaj tego tematu tylko w Teraz My i chwaliłbym się nowym nabytkiem a nie pytał jak w ty to widzicie.
Czyli co ja mam zrobić??? olać sprawę ?? Tez mi się tak wydaje ,ze są to jakieś jaja . Napędu nie sprawdzałem czy jest , faktycznie przyjąłem to do wiadomości po jeździe próbnej oraz po znaczkach. Telefon taki jak na zdjęciach tylko ,że nowszy. ale nie chodzi tutaj już o cenę, o to co jest ale ,że tego w VIN-ie nie ma , no i to jest dla mnie najbardziej podejrzane. Tam nawet nie ma wpisanej skórzanej tapicerki. Więc jak to jest możliwe??? Da się to wszystko jakoś sprawdzić i logicznie wytłumaczyć bo cudaka jakiego to ja sobie na pewno nie kupie.