Witam po małej przerwie.A więc po kolei .
Instalka założona oto fotka
Wszystko działa poprawnie i jestem jak najbardziej zadowolony całkowity koszt to 4300 pln i co najwarzniejsze gaz już jest wpisany w dowodzie .
Jeżeli chodzi o spalanie to średnio wychodzi około 14 - 15 l przy normalnej jeździe .
Podziękowania za instalke firmie GABI w Łodzi ul.Kwidzyńska 7
http://www.autogaz.net.pl/ .Może komuś się przyda.
Zostały zrobione przy okazji :
Wachacz strona pasażera
Przegób strona pasażera
Wjązka z przełącznikami do grzanych foteli
Tylny zderzak
Chłodnica oleju silnika
Halogen strona kierowcy
Stan rzeczy oceniam na zadawalający odpowiedni do ceny podziękowania dla OSTALA1985.Pozdrawiam
No i najwarzniejsza rzecz na ,którą czekałem długo to boczki BOSE kolor niebieski ze skórą w środku zamiast pluszu .Pierwszy pomysł był zmienić środek boczka na plusz ,ale jednak doszłem do wniosku , że można wjęcej popsuć , więc tak zostanie jak jest skóra nie jest zniszczona prezętuję się bardzo dobrze dlatego nic nie ruszam. Za boczki podziękowania dla Zbyszka Lisa i Jego kolegi z Radomia.
Oczywiście boczki są zamontowane razem z nagłośnieniem BOSE przednie i tylne głośniki grają jednak pod wzmacniaczem infinity reference 4-ro kanałowym działa to bardzo dobrze ,a więc teraz w aucie jest 12 głośników plus bufer JL z osobnym wzmacniaczem JBL 2 kanałowym .W planach jest jeszcze zamontowanie głośników w tylnych drzwiach tak jak jest w AUDI A6 C4 AVANT ,jeżeli oczywiście znajde niebieskie maskownice orginalne od wyżej wymienionego modelu.
Autko dostało jeszcze dwa nowe siłowniki do maski koszt to 100 pln za dwa.Maska teraz otwiera się tak jak trzeba i stoi wysoko i nie opada.A więc kilka rzeczy z listy ( z pierwszej strony) zostało zrobionych.