A wiec nie mam najlepszych wiadomosci.sprawa wyglada tak.
Zjechałem cały siewierz i nie ma wolnych domków na ten weekend a pozatym w takiej ilosci by nas nie pomiescili nawet w domkach.hurtowo nie przyjmują
Ten weekend zaklepany z wyprzedzeniem miesieczny ludzi porobili. było pole namiotowe ale w kiepskim miejscu jakies krzaki w wodzie tak dziwnie jak najakim rozlewisku wodnym.Wracaja zachaczyłem o Chechło i tam tez nici z wyprawy taka sama sytuacja,zaczoł sie sezon letni.dumałem gdzie i jak mozemy spedzic te wolne dni,jakas polana pod lasem super ognisko namioty,autka i mozemy sie bawic i wydumałem
Mozemy przeniesc imprezke na inne jeziorko na Nakło w rzeczycach od strony autostrady A4
nie ma tam domków ale jest gdzie sie rozbic postawic niunie itd.wiecej nic nie wymyśliłem na szybkiego.Kto byłby za tym zeby pojechac tam
Bo ja bede miał namiocik oczywiscie jak brat nie pojechał na ryby,mam jeszcze jedną sprawe do załatwienie ktora moze mi utrudnic spotkanie sie z wami ale postaram sie tak zeby było dobrze .wiec czekam na wpisy kto jest za tym zeby pojechac na te jeziorko .bardzo fajne cisza i spokoj do czasu az nie przyjedzie AKP
DOJAZD .Najpier kierunek gliwice A4 potem bedąc w gliwicach mijamy Opla po prawej stronie i jedziemy na wrocław A4 nasza ukochaną autobaną (tarką).mijamy po prawej stronie zajazd i panie do towarzystwa i jakis 1-1,5 kilometra jest zjazd w polu w prawo i tam sa reklamy a szczegolnie rzuca sie w oczy reklama PLASTIKU&PLEKSY wiec tam zjezdzamy w prawo i cały czas prosto normalna drogą.potem jak bedą chetni to narysuje mapke co i jak.Czekam na wasze wypowiedzi.