A wiec nie mam najlepszych wiadomosci.sprawa wyglada tak.
Zjechałem cały siewierz i nie ma wolnych domków na ten weekend a pozatym w takiej ilosci by nas nie pomiescili nawet w domkach.hurtowo nie przyjmują
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ten weekend zaklepany z wyprzedzeniem miesieczny ludzi porobili. było pole namiotowe ale w kiepskim miejscu jakies krzaki w wodzie tak dziwnie jak najakim rozlewisku wodnym.Wracaja zachaczyłem o Chechło i tam tez nici z wyprawy taka sama sytuacja,zaczoł sie sezon letni.dumałem gdzie i jak mozemy spedzic te wolne dni,jakas polana pod lasem super ognisko namioty,autka i mozemy sie bawic i wydumałem
![n ->](./images/smilies/013.gif)
Mozemy przeniesc imprezke na inne jeziorko na Nakło w rzeczycach od strony autostrady A4
![n <-](./images/smilies/014.gif)
nie ma tam domków ale jest gdzie sie rozbic postawic niunie itd.wiecej nic nie wymyśliłem na szybkiego.Kto byłby za tym zeby pojechac tam
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Bo ja bede miał namiocik oczywiscie jak brat nie pojechał na ryby,mam jeszcze jedną sprawe do załatwienie ktora moze mi utrudnic spotkanie sie z wami ale postaram sie tak zeby było dobrze .wiec czekam na wpisy kto jest za tym zeby pojechac na te jeziorko .bardzo fajne cisza i spokoj do czasu az nie przyjedzie AKP
DOJAZD .Najpier kierunek gliwice A4 potem bedąc w gliwicach mijamy Opla po prawej stronie i jedziemy na wrocław A4 nasza ukochaną autobaną (tarką).mijamy po prawej stronie zajazd i panie do towarzystwa i jakis 1-1,5 kilometra jest zjazd w polu w prawo i tam sa reklamy a szczegolnie rzuca sie w oczy reklama PLASTIKU&PLEKSY wiec tam zjezdzamy w prawo i cały czas prosto normalna drogą.potem jak bedą chetni to narysuje mapke co i jak.Czekam na wasze wypowiedzi.