j@cek napisał(a):
Gitmar, wstydu nie masz
J@cuś nie denerwuj się tak
Tylko opisałem jak to wyglądało z mojej perspektywy. Początek faktycznie miałeś mocny, dużo więcej niutów daje o sobie znać, ale od 100 km/h zacząłem Cię doganiać. Kiedy startowaliśmy z III biegu przy 60 szybciej Ci odjechałem, przy IV faktycznie musiałem się bardziej spinać, ale przy 170 ACK odjeżdżało Ci zdecydowanie jadąc cały czas na tym samym biegu. Nie będziemy wszczynać kolejnego sporu Pb/ON bo to nie ma sensu, jedno ma zalety i wady tak jak i drugie. Peace
spanky napisał(a):
tym 100-kilogramowym balastem bylem ja ...
wiec jest świadek i nie bylo to 130 a przy 170 się zrównaliśmy i zaczales odchodzic ... przy 130 to ja Cie ogladalem w bocznym lusterku pasazera ...
p.s oczywiscie w pierwszej probie dostalismy baty ale j@cek mial problemy z opanowaniem doctora Niutona ...
p.s 2 poza tym ... zawsze mozna powtorzyc , a ja juz nie bede robil za kotwice ....
Chyba raczej witaliśmy się w bocznych szybach nie lusterkach
Co do powtórki, to nie mam nic przeciwko, chociaż nie mam potrzeby udowadniania czegokolwiek, jedno i drugie auto to stary strup
To J@cek napierał na to by się sprawdzić (po wgraniu softu). Myślałem, że różnica na jego korzyść będzie większa i tym bardziej jestem zadowolony z osiągów swojego autka (a po wymianie przepustnicy i paru innych rzeczach może być tylko lepiej)