marcino8 napisał(a):
wertopser jak podejdziesz do kupna z głową i bez napalanki to może się uda
kolega nie podejdzie do kupna z głową bo to już widać (zresztą ja też nie wiem z czym podchodziłem przy zakupie ale to nie była napewno głowa), zanim zdąrzy się przejechać będzie myślał jak tu sprzedać bo goniące pieniążki nawet we śnie będą go atakować, a mówię tak dlatego że
kupno za 10 tyś zł to gwarantowana robota przy aucie, zresztą w V8 z tego co już zdąrzyłem się przekonać po wpisach na forum użytkowników i rozpoczęciem własnej przygody z V8 to nawet jak kupisz i za 18tys to też będzie co robić, mniej ale będzie co:) więc patrz ceny powyżej które zostały Ci podane za poszczególne naprawy
pożyczka to kolejny wydatek który obciąża każde ruchy finansowe jakie będziesz chciał wykonać ku ratowaniu auta, no chyba że od babci pożyczysz na 0% i najlepiej bezzwrotnie, ale jeśli bank to zapomnij o niskim oprocentowaniu w Polsce
ubezpieczenie, nawet jak po zniżkach kogoś polecisz, a nie zarejestrujesz auta na siebie to tak jak już ktoś wyżej pisał w granicach 1000zł i to bym uznał za promocje
ja w Warszawie mogę pomarzyć
i nie mówie tego wszystkiego Tobie kolego żeby Ci zrobić na złość, bo sam kupiłem bitą za 7tyś bo byłem przyjarany jak dziecko, ale wiedziałem że manual 4.2 zniknie moment więc nawet się nie targowałem, miałem te pieniądze w kieszeni na wydanie i teraz liczę kolejne 7tyś na wszelkie naprawy żeby wyprowadzić auto na lux...wcale nie dlatego że jest mocno zaniedbane ale z miłości, bo jak przyjechało do mnie na lawecie to okazało się że wygląda i jest 2 razy bardziej zadbane niż na zdjęciach
narazie na sam remont przedniego zawieszenia (nie kompletnego bo co dobre zostało ze starego) wydałem trochę ponad 1500zł ale rąk nie załamuje bo wiem że warto
jak jesteś tak samo uparty jak ja to KUPUJ
zawsze to kolejne V8 w naszym gronie
ale przemyśl dokładnie wszystkie kwestie finansowe bo to nie bajka, bo jak kupisz i zaniedbasz to na forum życia nie będzie
ostal1985 napisał(a):
kup v8 za 4 tysie nawet by blacha byla oki i automat ladnie dzialal...wloz 5-6 i masz v8 lepsze od tych za 10k:)
aha ostalku, dla Ciebie wydać 5,6 tyś na remoncik ale ty masz części