Z samochodu jestem bardzo zadowolony, pomimo kilku bubli które trzeba poprawić. Namieszane jest troche z elektryką, np z tym licznikiem od anglika którego zmieniał " ieble " nie wiem po co, spalanie pokazuje dobrze tak samo obroty czy prędkość, przekłamuje z przejechanymi kilometrami, średnim spalaniem, czasem jazdy itp, jedynie chwilowe spalanie wydaje mi się wiarygodne, reszta to jakieś wielkości z kosmosu . Za pare miesięcy audi odwiedzi lakiernika, elektryka i mechanika. Chce zrobić ją pod siebie, ma być "laleczka". Zamierzam również włożyć wyższe opony, bo się takie zmieszczą a mianowicie 225/40/19, aktualnie są 225/35/19. Audi jest obniżana, ma sportowe zawieszenie eibach'a. I nie jeździ się wcale tak źle jak się wielu osobom wydaje, poprostu jest delikatna i na dziurach trzeba jechać wolniej, ale za to daje wielką frajde w zakrętach, trzyma się jak przyklejona, bardzo szybko można wchodzić w zakręty bez obaw poślizgu i ten skręcający się wszystkim łeb na mieście.... Bezcenne
, Co do felg to nie wiem czym było malowane, więc nie będe strzelał, ale słyszałem że są specjalne farby przystosowane do kładzenia je na felgi. Jedną mam lekko przerysowaną o krawężnik i nie widze na niej żadnego podkładu. Felgi na razie zostaną takie jakie są, może za rok o ile jeszcze będzie audi nadal w moim posiadaniu to zmienie felgi na jakieś od mercedesa, takie mniej wypełnione pięcio-ramienne. Zakochałem się w tej marce, wcześniej miałem w głowie tylko bmw i bmw, zabaczyłem jak tym badziewiem jeździ się w zimie. Kupiłem audi i nie żałuje, super wygodne auto i bardzo dobrymi osiągami i przy tym niskie spalanie kolega ma konkurencyjną 5 e34 z silnikiem 2.5TDS i auto pod każdym względem się umywa przy mojej C4. Następcą mojej C4 na pewno będzie jakaś ESKA. W najbliższym czasie wrzucę zdjęcia wnętrza. Dzięki za zainteresowanie.