Daniello1981 napisał(a):
Mieszkam w okolicy Antwerpi dokładnie 13km od samego centrum Potrzebowł bym pompy do mojego modelu i jak rozrzad uawic i bym sobie to ogarnol na szybciora po wyjerzdzam w przyszłym tyg także weeknd mam dla siebie najlepiej to bym wymienił cały kompletny rozrzad jak juz to rozbieram:).Mógłbys podać jakieś namiary na ludzi ktorzy maja dostep do czesci tutaj oczywiście w rozsadnych cenach:)pozdro
cześci kupowaliśmy zawsze w normalych hurtowniach motoryzacyjnych , najtanszą jaką znam to w gencie obok hotelu formula1 - jadąc od antwerpi w strone gentu musisz zjechac na zelzate a pozniej juz na gent , wjezdzasz koło wielkich elewatorów skrecasz w lewo do centrum , po prawo bedziesz miał tory kolejowe i hotel o którym mówie , kupowałm tam wiele razy np klocki trw do pssata kosztowały 50-60 euro - pasek klinowy 20-25 euro i nne rzeczy , inne motoryzacyjne czy hurtownie te które znam miały wyższe ceny no po za jedna w Brukseli ale tam nie pamietam adresu (drogę mam w głowie
) w antwerpii tez na pewno masz wile hurtowni auto -moto - co do telefonu nie ma sensu zebym ci go dawał bo oni nie kupuja czesci a tylko ich szef , myslałem raczej o jakies pomocy przy wymianie ale jak sam dasz rade to jeszcze lepiej - kiedys kupowałem cos jeszce pamietam w holandii - masz blisko - w okolicy bredy tez ceny były przystępne
ja na twoim miejscu nawet jak miałbym, przepłacic 100% to i tak bym to zrobił przed wyjazdem do Polski , bo wyjdzie i tak taniej niz wycieczka z nieszczelną pompa