przemekk74 napisał(a):
Cytuj:
a to kto niby napisał jak nie ty?
"haslo "przygotowanie czipa pod stan silnika" "indywidualne strojenie" to takie dyrdymaly by przyciagnac klientow.
zeby zrozumiec, ze te indywidualne strojenie to taka sciema to wystarczy zlogowac auta i zrozumiec dokldanie co widzisz w logach - jezeli tego nie potrafisz... to rozumiem, ze ciezko przyjac do wiadomosci, ze do zaczipowania EDC15 wystarczy gosciu co sie zna i to zrobi bo wciskania kitow (w kazdym wiekszym miescie bedzie kilku takich). Wystarczy sobie pojsc "na grupowy cziptuning", podzielic czas przez ilosc czipowanych i masz wymiar indywudualnosci (po odliczeniu czynnosci zwiazanych z ustawieniem auta na hamowni doslownie liczony w minutach)
Upierasz sie nad co chlapnales, wciskasz mi slowa, ktorych nie wypowiedzialem.... powiedzmy malo wiarygodny jestes?
Bedziesz mial samochod co nie ma 300tys nabite, przeglad techniczny nie bedzie dawal corocznych emocji (teraz ida zmiany w przegladach... emocje zwrosna) to pogadamy kto ma popsuta padake. Chwilowo to Twoja "bryka" do piet nie dorasta bezpieczenstwem bezawaryjnoscia, przyspieszeniem ani vmaxem mojemu "prawie A4" (rozumiem, ze to moze bolec - flustracja?)... moge powiedziec, ze mam swieze (ciagle - mimo nabicia pond 100tys) auto co ponad 200koni z momentem obrotowym wiekszym niz subaru impreza sti.. a Ty mozesz przytaczac slowa, ktorych nigdy nie wypowiedzialem - i kto wyglada
zalosnie?
Pozdrawiam,
Przemek
Cholera... już dawno nie widziałem na tym forum (i pewnie jeszcze kilku innych) gościa z większym ego... Konfrontacja w większości wypowiedzi, iriona w co drugim zdaniu, brak przyjmowania jakiejkolwiek krytki, a nawet jakaś drobna uwaga traktowana osobiście i jako atak... Przy Tobie lepiej się nie odzywać... bo i po co... strata czasu... jesteś jak większość naszych wspaniałych polityków w telewizji, najmądrzejszy i nieomylny, tylko dla odmiany występujesz jako internetowa alfa i omega. Ta skrupulatność w odnajdywaniu, zapamiętywaniu i zapisywaniu faktów życia forum... przezabawne...
I ten wspaniały samochód... lepszejszy i szybciejszy... ba ! najlepszejszy i najszybciejszy, a teraz dodatkowo najlepiej stuningowany !
Och, aż drżę z ciekawości na odpowiedź Psze Pana. Może być wielokrotnie cytowana, a co !
P.S. Przemik, to niestety niezbędny komentarz do tej wspaniałej i merytorycznej dyskusji o tuningu.