dymian1987 napisał(a):
A Ty nie miałeś kwadratowej blachy z tyłu przy lampach swiss?
Dymian miałem miałem ale co lepsze bonusy sprzedałem osobno
z tąd cena we ogłoszeniu nie była wygórowana...
Motor to ona zdrowy miała..zuzycie ilości oliwy śladowe..napędy sprawne gorzej ze skrzynią...
Choć tak naprawdę sam nie wiem co jej było do końca..olej i filtr zmieniany na czas...BRAK KICKDOWNU
Podejrzewałem czujnik przepustnicy...miałem drugi ale także okazał się wadliwy
a błędów ni jak nie mogłem sprawdzic bo nie można było się ze skrzynką zVagować...
Rozrząd zmieniony oprócz pompy wody...a ten przebieg we ogłoszeniu to lipa ja Wuj..Sam..
Jak ją kupowałem w 2006 to miała 238 z hakiem...jeżdziłem nią 6 lat robiąć rocznie jakieś 12-13...
Można policzyć ile ma teraz...faktury z 8 lat nastepny żart..bo po dresiku od którego ją nabyłem to tylko kwity na podtlenek były...
Butla wyszła także nastepny wydatek...klimka cykała do konca już na r 134a...zawias robiłem parę razy wszystko na lemforderze,febi..
Amorki sachsa advantage i springi ex łosiak,hev H&R..a itak prawy tył leciał po 20 tysiach za sprawą uderzenia w tył...nie wiem jak lakierniczo jest teraz bo też po niekąd to był jeden z powodów dla którego ją sprzedałem...mam fotki jak to wyglądało...zresztą Dymian widział moze potwierdzić żę rewelki nie było
Choć wszystkie elementy już zamówione były u pewnego pana chandlującego bonusami do D11...środek piękny jedynie podsufitka w jednym miejscu puściła...skóra nie zmęczona bez dziur i przetarć..wsie kanapy grzane były..jakbym miał nabyc jeszcze raz d11 to juz tylko 4,2 i aec...
Jak coś pw lub gg...