adamwalenda napisał(a):
metyoo napisał(a):
Przy takich przebiegach to w rok czasu zwróci mu się koszt instalacji!
Za ten spam bardzo szybko dorobisz się bana!
Człowieku co ty piep..sz?!
Po 1,5/ 2 latach na gazowni zaraz mu się sondy wysypią, i zapłaci za wymianę tyle co za instalację gazową.
Nie wspomne już o pompach, które nałogowo lecą czy głowicach po gazowni. Na co dzień mam z tym do czynienia i wiem co mówię.
Chcę chłopakowi dobrze doradzić a ty sobie w głowie roisz dziwne rzeczy i offtop robisz z tematu.
Pozdrawiam
Adam Walenda
Może pieprzę, a może ty.
Jak widać w podpisie nie mam pierwszego auta z LPG i wiem o czym mówię. Poprzednim autem zrobiłem 100kkm bez problemów na gazie i jeździ nadal, bo sprzedałem samochód znajomemu.
Jak ktoś oszczędza na kosztach instalacji to rzeczywiście można się przejechać, bo najważniejsze jest, żeby ,montował to ktoś kto ma o tym pojęcie i zakłada dobre graty. Jak ktoś chce zapłacić za instalację 500-800PLN mniej to wtedy może się zdziwić.
Jeśli nie masz swoich samochodów zagazowanych to może się ucisz, bo auta przyjeżdżają do napraw z różnych rąk i różnych powodów.
Lambdy padają i padać będą, a ich koszt jest śmieszny. Nie rozmawiamy o najnowszym AMG, gdzie serwis może doprowadzić do ruiny, tylko 10-15 letnich samochodach. Jeśli wg. ciebie lambda do 1.8T kosztuje 2000-3000PLN to proponuję zmienić sklep, bo ten cię oszukuje!
Reasumując przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem to co napisałem w poprzednim poście,a dokładnie pierwsze zdanie
Kup to co w lepszym stanie i bardziej ci odpowiada., a takich wieszczy jak wyżej ignoruj.