Kordek napisał(a):
Ivo napisał(a):
sorki... przecież on na dachu zaparkował
a co do stwierdzenia "dobrze mu" to jesteś bardzo życzliwy
weź pod uwage ze koles przysnął i w cos udezyl, nie wiesz czy to nie byl np. autobus z dziećmi
pozdro
To niech taki koleś myśli co robi a nie tylko udaje
Od cholery jest wypadków powodowanych przez debili. Dla takich ludzi życzliwy nie jestem i nie będę bo już kiedyś we mnie rąbnął
Tak się sukinsyn rozgadał z koleżanką, że mi w kufer wiechał....na szczęście nic się nie stało bo to było delikatne popchnięcie. Innym razem taki śpioch zniszczył samochód mojemu wujkowi.
Dlatego z całą odpowiedzialnością mówię, że dobrze mu. Może dzięki temu zacznie myśleć.
Wiesz... po tym jak wymuszono mi parokrotnie zaopatrzyłem sie wpiekną milicyjną pałkę
bo stwierdziłem ze moze ona czegos nauczy... nikomy źle nie zycze, ten koles z filmu jak przezyl to bedzie mial nauczke, nie żal mi go, może (o ile film nie jest farsą) połamania i skasowany wózek go czegos nauczy
...
wracając do pałki miałem okazje juz raz jej prawie użyc
koles ze starego polo mi wymysil na skrzyzowaniu, było już ciemno... hamowanie awaryjne... zatrzymalem sie, koles nawet nie mrugnol awaryjnymi wiec na pełnej kur.... wie wyprzedziłem to scierwo, i na swietłach blondyna w rękę i bije do niego
... koles otwarł drzwi i zacząl przepraszac
heh pozniej zauważyłem ze koles mial na pokladzie jeszcze 3 kumpli w wieku ok 20 lat