Cześć wszystkim tu zgromadzonym
Założyłem nowy temat ponieważ jestem ciekaw paru rzeczy na temat tej ski, dużo o nich czytałem więc nie będę Was zanudzać standardowymi pytaniami pt. "ile pali" itp.
Tak więc do rzeczy...
Ostatnio mój ojczulek chce sobie sprawić dosyć szybkie autko, po zapytaniu dlaczego itp. odpowiedź z jego strony "Nie chce mi się już wsiadać i być przekonanym, że znowu muszę się męczyć jazdą wolnym samochodem, potrzebuję czegoś naprawdę szybkiego"
Spalanie poszukiwanego autka do 20l na 100km, ponieważ i tak cały czas jeździ służbówką, szybkości potrzebuje dopiero na weekend.
Najpierw zastanawiał się nad a8 4.2 ... Oczywiście nadal pozostaje taka możliwość. Później przekonałem go na kierunek S 4 b5. Silnik 2.7 265km. Tylko jedno pytanie. Dlaczego na Polskich stronach aukcyjnych Rski stoją za 20-25 tyś, a na niemieckich 30-50 tyś? No niekiedy się trafi taka za 25. Ale to znaczy, że robią Nas w ciula? Samochód po przejściach czy jak? Co może być nie tak?
Oczywiście jeśli polecicie coś z innej beczki (ale oczywiście audi), zastanawiałem się jeszcze nad 3.0 TDI. Kasy nie chce wydawać za dużo, 20-27 tyś. Prośba o pomoc !
Pozdrawiam !