Averoes napisał(a):
gość sprzedając samochód na pierwszym miejscu podaje że nie jest handlarzem więc niektórzy odnoszą się do tego stwierdzenia. W sumie oczekujesz oceny samochodu na forum , ale mamy tu do dyspozycji zdjęcia i opis i z tego próbujemy wyciągnać jakieś wnioski
Mi osobiście nie pasuje jak gość w wyposażeniu wymienia podłokietniki i koło zapasowe i automatycznie rzutuje to na wiarygodność pozostałych informacji Oprócz tego strona jest zrobiona w miare profesjonalnie i sprzedający przewidział wszystkie możliwe podpowiedzi zachęcające do kupienia a tak raczej nie sprzedaje się samochodu sprowadzonego okazjonalnie
Jakbyś się choć trochę znał na A4 to byś wiedział że podłokietnik przedni nie jest standardowym wyposażeniem a nie wyobrażam sobie bez niego jeździć. A koło zapasowe - wierz że ludzie nie o takie rzeczy pytają
Zrobiona profesjonalnie bo jak teraz inaczej sprzedać samochód ? Jakbym wstawił białe ogłoszenie to nikt by nawet nie zajrzał mimo tego że narazie dostałem z 3 telefony i nikt nie oglądał auta.
Dobrze że kolega dał mi znać że jakieś zamieszanie odnośnie tego samochodu pojawiło się. Opis też wyczerpujący bo ja nie chcę żeby ktoś do mnie jechał 300 km i żeby okazało się że auto nie sprosta jego wymaganiom. Ma wszystko czarno na białym ja wydaje tylko kluczki podpisujemy umowę i sprawa załatwiona. Chyba że ktoś chce sprawdzać to nie ma problemu.