Witam serdecznie,
Przepraszam za nowo rozpoczęty temat, być może jest ponownie utworzony na tym forum za co z góry przepraszam. Ale nie daje mi spokoju mój problem w audi A4 b6, znajomy mechanik posprawdzał mi wszystko lecz mówi że nadal nie wie co jest do końca. Powiedział mi bym zgłosił się po nowym roku do niego bo ma teraz nawał pracy, a jak znajdzie wolną chwilę zajmie się dogłębnie moim przypadkiem. Że jestem dość niecierpliwym postanowiłem napisać tu i teraz, bo nie daje mi spokoju ten problem nie mogę sapać
Mianowicie wszystko w audi pięknie łanie chodzi dynamika genialna nowe koło dwumasowe plus sprzęgło w komplecie, założona turbina po regeneracji wyczyszczony kolektor ssący w miarę możliwości zawór EGR nowa poduszka pod skrzynią. Bo dawna była wybita i w czasie gdy ostrzej biegiem przyhamowałem uderzała skrzynia, więc wymieniłem też i poduszkę. Wszystko pięknie ładnie działa, ale mam jeden malutki mankament silnik delikatnie ale odczuwalnie nie równo pracuje, tak jak by raz na czas szarpnął delikatnie czuć to delikatnie w fotelach na niskich obrotach na ciepłym i chyba tez zimnym śliniku.
Nie wiem co mogło by być przyczyną, może uda się ta sprawę wyjaśnić jeszcze przed nowym rokiem. Proszę o pomoc w tej sprawie, będę niezmiernie wdzięczny.
Pozdrawiam Kamil