witkosie napisał(a):
Czekałam na jakiś odzew, mało nie weszłam do laptopa.
Właśnie, już raz się wypowiadałam odnośnie kręcenia z papierami, jak bardzo miły Pan chciał Nam wcisnąć kota w worku. Auta szukamy już od ponad 3 miesięcy. Ciężko jest trafić w gust tego mojego męża, a to właśnie ciekawe, bo jak jechaliśmy po auto dla mnie to tak nie mlaskałam jak on, no ale... Ponieważ my niekoniecznie znamy się na autach tej marki, rozmowę z Panem sprzedającym przeprowadzał mój Brat, ma takie auto i coś nie coś więcej wie. Wiadomym jest że sprzedający niekoniecznie przywiązuje wagi do tego co mówi, potwierdził niejednokrotnie że auto jest na letnich oponkach, w sumie niewiele powiedział i o nim, ponoć przyjechał nim 1.200km i... dojechał
, rozrząd wymieniany 20tys km temu, ponoć cacy że mucha nie siada.
Droga moja Siostro ....
Auto stoi na oponach letnich , uszkodzony jest jeden poziomy piksel - linijka na wyświetlaczu Fis , jest możliwość wykupienia tymczasowego ubezpieczenia OC na miejscu , przegląd TUV jest ważny do października 2014 , jest też możliwość wjechania nim na podnośnik , aby je obejrzeć od spodu .Przydało by się jeszcze tylko załatwić diagnostykę komputerową , Panowie może ktoś ma możliwość z forum Nam pomóc ??
Ta wgniotka na masce to pikuś , chyba umiem to naprawić
p.s.
lepszego chyba już nie znajdę Wam w tej cenie , więc trzeba po nie jechać