Witam serdecznie wszystkich forumowiczow
Zalogowalem sie na forum poniewaz prawdopodobnie niedlugo rozpoczne przygode z Audi i chcialbym abyscie albo mnie od tego pomyslu odciagneli, albo popchali dalej
Szukam sobie auta ktore bede uzytkowal jako drugie a moze nawet i trzecie w moim garazu. Jezdzilem dluzszy okres czasu Lagunka I ph2 3.0V6 194KM i uwielbialem to auto ze wzgledu na dzwiek i sprawnosc na drodze. Dlatego tez moj wstepny wybor padl na A4 2.8 ale koniecznie z Quattro no i w zwiazku z tym mam kilka pytan. Oczywiscie zanim napisalem ten watek poczytalem inne tematy, uzylem szukajki i wiem wiecej niz godzine temu
Niemniej jednak prosze o kilka konkretnych informacji:
- czy nalezy sie bac 2.8 z manualem w quattro i z przebiegiem 220kkm ? (rocznik 1998)
- na co szczegolnie zwrocic uwage ogladajac takie auto ? czy sa jakies typowe usterki w tym modelu ?
- jak ten silnik wspolpracuje z LPG ? auto ktore mam na oku ma zalozona instalacje Prinsa. Bylo to zrobione przy przebiegu ok 165kkm.
- w jaki sposob moge sprawdzic sprawnosc napedu ? czy mozna np w czasie jazdy probnej wyczuc jakies konkretne usterki/objawy zuzycia ?
mieszkam i pracuje w DE wiec szukam auta zarejestrowanego tutaj, wierze ze dzieki temu auto bedzie w lepszym stanie niz te z alledrogo
za wszelkie odpowiedzi, podpowiedzi, informacje z gory dziekuje !
Pozdrawiam
Scooterek