Nie chodzi o dokupienie radia. Jak masz ori audio masz 8 głośników + suba w bagażniku. Ciężko powiedzieć czy drogo czy nie .
Nie będę tu podawał cen igiełek ale za 20k masz wybór aut w 2003 /2004 dużo z dużo lepszym wyposażeniem. Oczywiście kupując innego za 20k tez nie licz na bezwypadek.
Ja osobiście bym nie kupił bo nie chciało by mi się uzupełniać tego auta w audio , lakierowanie , felgi itd.
Stopień zużycia musisz ocenic samemu , natomiast wyposażenie biedne . Szkoda kupować biedną wersję a potem sobie w brodę pluć.
Oczywiście nie wszyscy przywiązują do tego wagę . Ale A3 8P bez 17" alu to nie to
.
Silnik też mocą nie grzeszy ale to jedyny w 8P , który teoretycznie do gazu się nadaje. Natomiast dobra instalacja kosztuje około 3k . Na ile ta jest dobra ... nie wiem.
Te 18 to nie jest dużo ... po tyle są najtańsze 8P ...natomiast jest to najbiedniejsza wersja do której trzeba dołożyć do lakierowania przynajmniej.
Kierownicę powinien mieć bez skóry , raczej zmieniona ale też mógł sobie ktoś doposażyć przy zakupie. No ale aby to sprawdzić trzeba vin rozkodować - 50 pln.
Do tego przypuszczam że nie ma FISa pełnego a to już przynajmniej u mnie dyskwalifikacja auta.