Witam.
Przeszukałem forum ale nia natknąłem się na podobny problem, jaki występuje u mnie. Otóż, kupiłem Audi Allroad z 2000r z niedokońca działającym zawieszeniem, gdyż auto jest uniesione na najwyższym poziomie i nie można jego opuścić. Świeci się lampka na liczniku a diody na wskaźniku podniesienia czasami mrugają (poziomu 4 lub 4 i 3 jednoczenie) lecz nic się nie dzieje. Do tego tylne zawieszenie jest tak twarde, że na dziurach i nierównościach wybija auto mocno do góry. W aucie nie występuje "kucanie" po nocy. Kompresor raczej sprawny, gdyż po nocy włączył się na chwilkę. Poprzedni właściciel mówił coś, że zmieniał koło i był zdziwiony że jest coś takiego jak tryb serwisiowy gdy sprawdzałem jego działanie. Ma ktoś może jakieś pomysły co to może być? Podejrzewam, że bez logów się nie obejdzie, ale narazie wstępnie chciałbym czegoś się dowiedzieć.
Pozdrawiam.
_________________ Audi Allroad C5 2.7T Manual - Jest Audi S6 C4 4.2 AEC Manual - Było Audi A3 8L 1.9TDI ASZ+++ - Było Audi A2 1.4TDI AMF - było Audi A6 C5 2.5TDI AKN - Było Audi A6 C5 2.4 V6 ALF - Było VW Golf III 1.8 AAM - Było VW Passat B3 1.6TD SB - Było Fiat Brava 1.4 12V - Było
|